Anamaria Vasile

Oana Roman, dezvăluiri despre certurile care au adus-o în pragul divorțului: „E greu, am ajuns eu la concluzia că dacă îl las în pace…”

Oana Roman şi Marius au a o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri, iar la un moment dat, cei doi s-au gândit inclusiv la despărţire, după un moment dificil în familia lor.

Sunt căsătoriți de trei ani și au împreună o fetiță pe nume Isabela, iar de când sunt împreună, Oana și Marius au trecut prin clipe grele care le-au consolidat relația și căsnicia.

Vedeta şi tatăl fiicei ei au dezvăluit cum decurg certurile între ei, oferind un tablou complet asupra căsniciei lor.

Cei doi au mărturisit că se ajută și se sprijină reciproc și asta chiar dacă li se mai întâmplă să aibă mici certuri și neînțelegeri și să nu-și vorbească zile întregi.

„Ea se supără pe moment, iar după ce trec 15-20 de minute tot ea vine cu împăcatul. Dar, nu! Mai stai să vezi cum e. Oana așa este, când se supără se supără pe moment și după 5 minute vine să-ți strângă mâna. Am învățat însă că trebuie să fiu înțelegător când vine vorba despre cea mai apropiată persoana din viața mea. Știi tu, știi tu!”, a dezvaluit Marius Elisei pentru wowbiz.ro.

Și Oana recunoaște că sunt uneori certați:

„Cu Marius e greu, foarte greu, pentru că el se lasă greu împăcat. Așa stă de încruntat și supărat, nu vorbește și nu zice nimic. Dar, am ajuns eu la concluzia că dacă îl las în pace și nu spun nimic, într-o zi, două, îi trece. Nu-l mai scarmăn, îl las în pace să-și revină el. Am stat și mai de două zile certați”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman a ajuns la specialist, pentru tratament: „Am atât de multe…

Oana Roman a ajuns la psihiatru, pentru tratament: „Am atât de multe gânduri și lucruri la care trebuie să mă gândesc, încât efectiv…” Prin ce trece fiica fostului premier:

Problemele din ultimii ani i-au creat mari probleme Oanei Roman. Aceasta a ajuns să aibă episoade puternice de depresie și nu îi este rușine să recunoască faptul că a apelat la ajutor specializat.

De-a lungul anilor, vedeta a dezvăluit cât de greu i-a fost în timpul Revoluției, deoarece tatăl său era cunoscut, dar și după, când îi era frică să iasă din casă și nu știa cum să treacă peste acest moment.

Chiar și după ce a devenit mamă, Oana a trecut prin clipe cumplite, deoarece a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale care i-au pus viața în pericol. Pentru că a suferit de depresie, aceasta a fost nevoită să ajungă la psihiatru pentru a se trata. Mai mult, aceasta a dezvăluit că a trebuit să ia și tratament pentru a se vindeca.

„Am momente când mi-e foarte greu. Nu e de râs. Eu nu pot să spun că am insomnii în sensul că trebuie să iau somnifer ca să dorm. Dar am atât de multe gânduri şi lucruri la care trebuie să mă gândesc, încât efectiv nu reuşesc să adorm, pentru că eu am avut episoade destul de lungi de depresie şi am reuşit să le tratez aşa cum trebuia. Am avut perioade de depresie foarte grave, am fost şi la psihiatru, am luat tratament”, a spus Oana Roman în emisiunea Răi da’ Buni, pe Antena Stars.

Acum câțiva ani, aceasta a dezvăluit că și cuvintele răutăcioase ale celor din presă au făcut-o să se simtă neputinciosă, dar și despărțirea părinților săi au afectat-o foarte mult.

„Eu sunt un om care a trecut prin perioade de depresie foarte grave, dar nu neapărat din cauza a ceea ce au spus oamenii despre mine prin ziare. Eu am avut probleme multe și grele în viață peste care a trebuit să trec. Vorbim de anii de după Revoluție, vorbim de o despărțire foarte grea pentru mine, despre divorțul părinților mei.

Astea au fost momente care mi-au creat depresii grave peste care am reușit să trec în primul rând cu terapie (și nu e o rușine să spui că te duci să faci terapie), iar apoi cu foarte multă voință. Atacurile celorlalți din presă m-au zdruncinat mai puțin pentru că mă așteptam la ele. M-am obișnuit cu ele și în general am învățat că a ignora este mult mai eficient decât a da un răspuns și atunci prefer să ignor total și cu desăvârșire, spunea Oana pentru ADPM în urmă cu câțiva ani.

Mioara Roman îi cere ajutorul fostului soț, Petre Roman. Află motivul

Mioara Roman (77 de ani) are parte, în ultima vreme, numai de belele. Nici bine nu și-a revenit din șocul provocat de cei trei hoți care au intrat peste ea în casă, că acum s-a trezit cu o altă veste răvășitoare. Mioara are un nou proces cu cei de la RA-APPS, pentru restanța la chiria vilei din Primăverii din care a plecat acum doi ani.

Mioara și fostul ei soț, Petre Roman (71 de ani), au locuit împreună, în vila cu bucluc din Primăverii, în perioada 2000-2009. Vestita profesoara de arabă a dorit să rămână și după divorț în acest imobil cu trei dormitoare, living, baie și bucătărie, însă, cum cheltuielile casei au depășit-o, chiria lunară urcând, peste noapte, de la 400 de euro la peste 6.000 de euro, ea a trebuit să se mute.

Mioara Roman locuiește acum într-un apartament cu două camere din Dorobanți, unde plătește o chirie lunară de 400 de euro, în condițiile în care veniturile ei lunare sunt de 1.000 de lei. În plus, n-a scăpat de datoriile de de 350.000 de euro, RA-APPS (n.r-. Regia Autonoma – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat) invitând-o din nou la tribunal. Copleșită de probleme, Mioara se vede nevoită să renunțe la orgoliu și să ceară ajutor financiar fostului ei soț, care a părăsit-o, în urmă cu opt ani, pentru solista Silvia Chifiriuc:

“Mioara o să aibă din nou proces cu cei de la RA-APPS, ne-a zis că au dat-o din nou în judecată pe ea și pe fete, pentru că sunt urmașele ei. Din câte am auzit, reprezentații acelei instituții spun că Mioara Roman nu a plătit chiria de 6.000 de euro lunar și că a rămas cu datorii foarte mari. Momentan, nu și-a luat avocat, nici nu stă prea bine cu banii, plus că totul este la nivel de discuție în familie. Știu că toate actele i le-a trimis și fostului soț, Petre Roman, cu care nu a vorbit de șapte ani”.

Contactată de Click!, Mioara Roman ne-a confirmat zvonurile: “Da, este adevărat. Cei de la RA-APPS mi-au trimis actele, iar eu am vrut să le aduc la cunoștință și fostului meu soț. Mai multe nu doresc să comentez!”. Femeia a mai avut proces cu cei de la RA-APPS în trecut, însă nu a avut câștig de cauză.

Comentează