Anamaria Vasile

Până aici a fost. Avertismentul clar al Gabrielei Cristea. „Pentru familia mea…”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este în stare de orice pentru familia ei, lucru pe care l-a spus cât se poate de răspicat.

Gabriela Cristea are o familie fericită alături de muzicianul Tavi Clonda și de fiica lor, Victoria, primul lor copil.

Gabriela Cristea, despre a cărei revenire pe micile ecrane s-a tot vorbit în ultima vreme, este ca o leoaică atunci când vine vorba despre familia sa.

Vedeta de televiziune este în stare de orice pentru cele mai dragi persoane din viața ei, după cum a spus foarte categoric într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Pentru familia mea sunt gata să mut munții din loc! #bellavictoriamargot #victorienii”, a afirmat Gabriela Cristea.

Tavi Clonda ştie cum să îşi impresioneze soţia! Ori de câte ori are ocazia o surprinde cu declaraţii emoţionante, aşa cum a făcut şi astăzi în cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend.

Tavi Clonda a vorbit despre soţia şi fiica lui într-un mod foarte emoţionant. Este mândru că are o soţie frumoasă şi o fetiţă care creşte şi îi uimeşte pe zi ce trece.

„Am o prinţesică şi o regină acasă. (…) Îi place televizorul fetiţei. Începem să ne pregătim pentru botez. O să fie după Paşte, să treacă postul, să fie puţin mai cald, să fie un început de primăvară. (…) La început eram mai panicaţi. Cu timpul… A crescut şi ea. Gabi stă mai mult cu Victoria şi e normal să ştie mai multe lucruri. Nu exagerăm cu panica, dar avem o grijă, să respire noaptea, să nu fie înfundată pe nas. Doarme cu noi în cameră şi ne gândim dacă o să facem şi camera ei. Noi încercăm să fim o echipă. Nu e plângăcioasă, e cuminţică. Mai urlă şi ea uneori. E un fel de cântat. Mami spune că o să fie o artistă. (…) Da, folosim suzeta. Nu am fost de acord, dar a trebuit”, a spus Tavi Clonda.

Când vine vorba de carieră, Tavi Clonda se luptă să ajungă în topuri. Melodia cu care va participa la Eurovision a fost deja cerută peste hotare.

„Suntem bucuroşi că am fost contactaţi de un post de radio din Germania. Le-a plăcut piesa şi le-am trimis-o. Este ascultată şi în străinătate. Are un mesaj foarte optimist şi plin de lucruri pozitive”, a spus Tavi Clonda.

Relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea este arhicunoscută, însă înainte de a se căsători cu vedeta de televiziune, muzicianul a avut o legătură de lungă durată cu Valentina.

Muzicianul Tavi Clonda este căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea de câțiva ani. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Victoria, care este o minune de copil.

Deși relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea, care locuiesc într-o superbă vilă, este foarte cunoscută, înainte de a începe povestea de dragoste cu vedeta de televiziune, Tavi Clonda a avut o legătură de lungă durată cu o femeie pe nume Valentina Dincă.

Artistul și Valentina, o blondă foarte atrăgătoare, erau de nedespărțit și toată lumea se aștepta ca aceștia să ajungă la altar. Din păcate, nu a fost să fie, iar relația lor s-a încheiat brusc atunci când Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea.

După separararea lor, s-a zvonit că Valentina ar fi fost însărcinată când relația lor s-a încheiat, dar muzicianul a negat vehement această informație.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea sunt o familie fericită şi frumoasă, iar totul merge extraordinar în viaţa personală.

În plan profesional, însă, lucrurile nu stau aşa cum se aşteaptau pentru că Gabriela Cristea a fost înlăturată de şefii săi, care au preferat-o pe Bianca Drăguşanu pe fotoliul emisiunii.

Chiar dacă lucrurile se vor rezolva, până atunci, Tavi Clonda trebuie să se ocupe de familie şi munceşte din greu, dar cu pasiune. Marea sa dragoste este muzica, astfel că deşi munceşte munca nu i se mai pare atât de grea pentru că totul este făcut din inimă şi cu gândul la familia sa.

Tavi Clonda a postat pe reţelele sociale o fotografie în care le arată prietenilor virtuali cu ce se ocupă.

În imagine apar o orgă, dar şi un caiet cu note muzicale, iar din descrierea fotografiei ne putem da seama care este ocupaţia lui Tavi Clonda, el fiind la repetiţii.

Soţul Gabrielei Cristea îşi anunţă fanii că se apucă de treabă, totul pentru ei, ca orice artist care îşi dedică munca publicului său.

„Mă apuc de treabă”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Chiar dacă Tavi Clonda este ocupat cu munca suntem sigură că gândul îi stă la comoara sa de acasă, fiica sa Victoria, dar şi la frumoasa sa soţie, Gabriela Cristea.

 

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x