Parintii si-au dus gemenele la un test de rutina, dar medicul a vazut ca in burtica primului copil era ceva. Cand verificat-o si pe sora ei geamana in acelasi loc, medicul a rămas fără cuvinte. De Craciun, parintii au primit un telefon care

Parintii si-au dus gemenele la un test de rutina, dar medicul a vazut ca in burtica primului copil era ceva. Cand verificat-o si pe sora ei geamana in acelasi loc, medicul a rămas fără cuvinte. De Craciun, parintii au primit un telefon care…

E coplesitor sa ai gemeni, iar doi parinti, Alissa si Michael Dunn, care aveau deja doua fete gemene, nascute pe data de 4 iulie 2007, Madeline si Isabella.

Parintii cei fericiti au crezut ca totul era in ordine, dar apoi, doua luni mai tarziu, la o vizita la medic care trebuia sa fie de rutina, vietile lor s-au schimbat.


Doctorul a observat ca unul dintre cele doua gemene, Madeline, avea stomacul umflat. Chipul lui parea neobisnuit de ingrijorat atunci cand le-a spus parintilor, asa au stiut. Din pacate, banuiala medicului s-a dovedit a fi adevarata. Medline avea numai doua luni atunci cand a fost diagnosticata cu cancer.

Nu mult dupa aceea, Isabella a inceput sa aiba aceleasi simptome, apoi au aflat medicii ca cele doua surori gemene aveau exact acellasi timp de tumora, in exact aceeasi parte a corpului.

Cancerul lor era de fapt o forma foarte rara care poarta numele de Neuroblastom de Stadiu 4. Ceea ce e si mai rar este faptul ca cele doua surori gemene l-au avut in acelasi timp, in aceeasi parte a corpului. Medicii nu erau siguri ca cele doua fete vor supravietui.


Le-au recomandat tratament cu chimioterapie pentru ambele, fetele au fost separate pentru prima serie, era o perioada extrem de stresanta pentru parinti, iara ce a declarat Alyssa pentru CBN: „Uneori aveau dureri atat de puternice incat nici nu puteam sa le atingem pielea. Parea ca pielea lor se va rupe”.


Cristiana

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: