Anamaria Vasile

Politistii au oprit o masina care mergea cu 238 km/h. Au avut un soc cand au vazut cine se afla la volan

Politistii au oprit o masina care circula cu 238 km/h. Au avut un soc cand au vazut cine se afla la volan! Nimeni nu se astepta ca la volanul acelei masini sa fie chiar o bunicuta de 79 de ani.

O bunica belgiana, in varsta de 79 de ani, a aparut in fata instantei din Namur, dupa ce a fost fotografiata de un radar in timp ce isi conducea automobilul, un model Porsche Boxter GTS, cu viteza de 238 de kilometri pe ora.

Surprins de varsta conducatoarei auto care a comis aceasta infractiune, un judecator de la Tribunalul din Namur a dorit sa stie daca ea era intr-adevar persoana care s-a aflat la volanul automobilului in noaptea de 18 spre 19 iunie 2016, pe o autostrada. Septuagenera belgiana a confirmat acuzatia.

Femeia de 79 de ani a explicat ca a urcat la volan pentru a-si “goli mintea”, deoarece nu reusea “sa gaseasca somnul”. Ea a adaugat ca nu si-a dat seama de viteza cu care circula pe autostrada, raporteaza presa belgiana. Trebuie mentionat si motorul pe care automobilul ei il are sub capota: modelul Porsche Boxter GTS dezvolta 330 de cai-putere si este capabil sa atinga viteza de 100 de kilometri pe ora in doar cinci secunde.

Fara sa figureze in bazele de date ale Politiei belgiene, soferita septuagenara a primit o pedeapsa considerata de presa nationala mai degraba indulgenta, in raport cu gravitatea infractiunii: o amenda de 4.000 de euro si suspendarea permisului auto pentru o perioada de trei luni.

Te-ar putea interesa si:

„Sunt Nelu și am 50 de ani. În blocul în care locuiesc s-a mutat recent o doamnă și mi s-au aprins călcâiele după ea. Când ne-am întâlnit în faţa liftului sau la cutia de scrisori am…”

Sunt Nelu, am 50 de ani şi în momentul de faţă sunt singur. Am divorţat acum 5 ani de nevastă-mea, cu care am fost căsătorit 15 ani. Nu ne mai înţelegeam, aşa că am decis să ne vedem fiecare de viaţa sa, separat. Locuiesc singur, într-un apartament de 3 camere care mi-a rămas după divorţ (ea şi-a găsit o altă locuinţă). În blocul în care locuiesc s-a mutat recent o doamnă.

Din puţinele conversaţii pe care le-am avut până acum, când ne-am întâlnit în faţa liftului sau la cutia de scrisori, am aflat că are 42 de ani şi, ca şi mine, este divorţată şi fără copii.

Recunosc că, doar în urma acestor mici interacţiuni, mi s-au aprins puţin călcâiele după ea, însă nu ştiu cum aş putea să o abordez, să o invit la o întâlnire, fără să creadă că sunt un om dubios. Mi-aş dori tare mult să aflu mai multe despre ea şi să văd dacă pot să încep să o curtez. Tu cum m-ai sfătui să procedez?

Adela răspunde:
Dragă Nelu,

Într-adevăr, după o anumită vârstă ne facem prea multe gânduri pentru lucruri care ar trebui să meargă de la sine. De unde nu știi că ea nu își imaginează în taină că o vei invita în oraș? Cel mai cinstit ar fi să-i spui pe față ce simți. Fără prea multe amănunte, ca să se simtă forțată cumva, dar cu un ferm îndemn la acțiune.

Invit-o la o cafenea plăcută, unde se poate sta de vorbă liniștit la o masă. Cu prima ocazie când îți iese în cale – ai voie și să îi ieși în cale neîntâmplător – întreab-o dacă știe despre acel loc. Spune-i câteva lucruri despre el: ”e liniștit”, ”fac o cafea bună” etc.

Și nu-ți pune toate speranțele lumii în această întâlnire. Gândește-te, tu nu o cunoști pe această doamnă, ai văzut-o doar de câteva ori și ți-ai făcut niște gânduri despre ea. Nu știi cât de bine vă potriviți într-adevăr.

Nu te duce cu iluzii până la cer, lasă lucrurile să meargă de la sine. Pentru început, încercați doar să fiți prieteni. Povestiți-vă experiențele de viață, împărtășiți-vă învățămintele. Dacă se înfiripă ceva mai mult, foarte bine.

Dacă nu,măcar nu a stat fiecare în găoacea lui, măcar ați câștigat un prieten. Dacă te duci la ea cu această atitudine, ai toate șansele ca ea să se deschidă față de tine. Dat fiind că a trecut printr-un divorț, șansele ca ea să fie afectată emoțional sunt foarte mari. E clar că nu mai dorește și alte probleme. Cu cât o iei mai ușor, cu atât mai bine.

Comentează