Polițistul Marian Godină a luat decizia radicală, dar a ținut-o secret! Cel mai simpatic polițist NU mai lucrează la Poliția Rutieră din Brașov

Poliţistul Marian Godină nu mai lucrează la Serviciul Rutier din Braşov. Nu pentru că şi-ar fi dat demisia, aşa cum spunea uneori, supărat pe sistem, ci pentru că s-a transferat.

Şi nu oriunde, ci la Serviciul de Acţiuni Speciale Braşov.

El a fost văzut purtând uniforma cu însemnele SAS, miercuri seara, la festivitatea de aprindere a luminilor de Crăciun, în Piaţa Sfatului, din Brașov.

Până în prezent, poliţistul nu şi-a anunţat noua funcţie pe pagina de socializare Facebook, locul unde a devenit celebru, deşi şi-a schimbat locul de muncă din 1 octombrie.

În schimb, şi-a ţinut la curent fanii în ceea ce priveşte pregătirea lui fizică la sala de forţă.

Marian Godină era polițist la Serviciul Rutier și este cunoscut pentru modul ironic în care povestește pe Facebook anumtie întîmplări din trafic, dar și pentru unele critici și luări de poziție aduse sistemului.

Marian Godină se apără în fața celor ce spun că “nu are față” de Academia de Poliție. Godină a obținut media generală 7,60, anul acesta, prea mică pentru a putea intra la Academia de Poliție, secția frecvență redusă.

Polițistul din Brașov a scris că își asumă greșelile în totalitate, însă susține în continuare că examenul de admitere a fost organizat defectuos.

„Văd că mulți au înțeles că dau vina pe alții pentru propriul eșec. Eu îmi asum în totalitate greșelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi mențin afirmația că organizarea examenului a fost defectuoasă.

Grile greșite, corectări, recorectări, pasări de vinovății etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că și anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens.

E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit.

Se pare că atât am putut. Felicitări tuturor celor admiși!” , scria Marian Godină, după examen, pe pagina de Facebook.

 

Comentează