Anamaria Vasile

Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere

Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere – Totul le iese perfect, atunci cand nimeni nu se asteapta.

Pare ca o minte stralucita le dicteaza ceea ce au de facut, iar o mana cu puteri supranaturale ii sprijina la fiecare pas.

Vorbim despre zodiile carora Divinitatea le este mereu aproape, dandu-le putere si incredere.

Iata care sunt norocosii beneficiari ai ajutorului celest:

Protejatii lui Dumnezeu – Leu

Leul este considerat de prieteni, de cunoscuti, drept un norocos fara margini. Reuseste in tot ceea ce intreprinde si are parte de apreciere, de recunoastere. Dorinta sa de a fi intotdeauna sus, de a avea parte de faima, este sustinuta divin.

La randul sau, prin generozitatea de care da dovada, contribuie si el la planul maret al Celui de Sus. Este, practic, un fel de troc pe care Leul il face cu Dumnezeu: primesc si dau mai departe.

Norocul ii este faurit intr-adevar prin multa munca, dar si prin protectia celesta cu care a fost inzestrat.

Protejatii lui Dumnezeu – Pesti

Cei din urma vor fi cei dintai. Acesta este sloganul nativului Pesti. Sunt ei ultima zodie, dar nu se lasa niciodata mai prejos.

Au ambitie, chiar daca nu lasa sa se vada. Au parte si de sustinere din partea lui Dumnezeu, care ii iubeste foarte mult. I-a inzestrat cu o sensibilitate si o empatie aparte, dar si cu putere de sacrificiu.

Au practic in natura lor o latura divina, se simte mangaierea supranaturala de care au parte. Au fost daruiti cu capacitatea de a intelege lumea de dincolo de noi si cu accesul in sferele inalte ale cunoasterii si ale misticului.

Protejatii lui Dumnezeu – Sagetator

Inclinat spre misticism, Sagetatorul este un credincios prin definitie, chiar daca nu se bate cu pumnii in piept. Are astrele de partea sa, are un Inger pazitor, fiind protejat divin. Nu degeaba pare ca ii apar in cale, ca din senin, ocaziile perfecte.

Dumnezeu ii lumineaza mereu calea, asa incat sa gaseasca rapid oportunitatile. Este justitiar, dar si pacifist, ceea ce inseamna ca imparte dreptatea cu o logica divina. Sagetatorul este foarte iubit de cei din jurul sau, care si-l doresc in preajma pentru modul sau jovial de a fi, dar si cu speranta ca norocul lui se va rasfrange si asupra lor.

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii. Mihai Voropchievici te atenționează!

Mihai Voropchievici. Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele două feţe ale fiecărei zodii în parte.

Berbecul. E plin de energie, de motivaţie, de ambiţie. Dar când trece în partea cealaltă negativă, este agresiv, îşi schimbă starea de spirit, se supără dacă nu iese cum vrea el.

Taurul e stabil, devotat familiei, posesiv. Dar prin posesivitate poate să treacă şi în negativ fiindcă încearcă să-i controleze pe toţi din familie. Are o încăpăţânare ieşită din comun. Calităţile le transformă de multe ori în defecte.

Gemeni. Sunt prietenoşi şi aventuroşi. În latura negativă, sunt superficiali, impulsivi, mai ales în a lua decizii. Decizia o iau în funcţie de starea de spirit şi de multe ori greşesc. Sunt supărăcioşi dacă nu faci ca el.

Racul e atent, devotat, loial. În partea cealaltă dă dovadă de o sensibilitate ieşită din comun. Are mulţi pitici pe creier şi poate deveni mai depresiv, mai anxios, e înţeles greşit fiindcă devine confuz în a-şi exprima dorinţele şi necesităţile.

Leul are nişte calităţi cu care câştigă foarte repede încrederea celorlalţi. Pe partea negativă, e pretenţios, teatral, dramatic, joacă foarte bine. Negativitatea lui, dacă l-ai deranjat, e superficial în prietenii. Oferă cât îi oferi.

Fecioara e critică şi foarte atentă la detalii. Această atenţie la detalii o face să treacă în partea negativă. E foarte greu ca cei din jur să ţină pasul cu ei. E mult prea serioasă, dă dovadă de răceală şi de nepăsare.

Balanţele sunt bune la suflet, sociabile, echilibrate. De multe ori, echilibrul acesta le face să piardă ocazii. Par indecişi de multe ori. Nu vor să se înşele. Sunt foarte sensibili.

Scorpionii sunt foarte buni comunicanţi, plăcuţi, apreciaţi, organizaţi, independenţi. Au o mulţime de calităţi. Dar sunt manipulatori, răzbunători.

Săgetătorul e liniştit, aventuros, extraordinar de sufletist. Dar e plin de imprevizibil, nerăbdător, îşi pierde uşor cumpătul.

Capricornul e inteligent, muncitor, practic şi îşi doreşte siguranţa materială foarte mult. Dă dovadă e o încăpăţânare ieşită din comun, când muncesc nu ştiu să se distreze şi are un defect fantastic, nu ştie să facă compromisuri în relaţii. Acele compromisuri care menţin starea de linişte.

Vărsătorul e plin de aventură, explorator, vrea provocări în permanenţă. Îşi schimbă foarte des sfera de interes. Când trece în latura negativă, e introvertit, lucru care-i creează multe neplăceri în relaţii.

Peştii sunt foarte sensibili şi emotivi. Sunt dependenţi de anturaj. El nu vrea oameni trişti în jurul lui. Dacă vrei să-l pedepseşti, trebuie să-l laşi singur.