Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat în mare secret între Israela și Liviu Arteni, înainte ca ea sa moară! Este vorba despre ceea ce mulți bănuiau! E informația momentului

Celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz a murit vineri (9 martie), la vârsta de 70 de ani. Ea a ajuns în atenția presei din România în 2008, după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea.

În primii ani de căsnicie, părea că lucrurile merg ca pe roate între cei doi. Cu toate acestea, în ultimii ani, Israela a trăit numai în certuri. În 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar femeia de afaceri spunea că bărbatul a căzut în patima alcoolului.

În 2017, Israela și Liviu Arteni au anunțat public că se vor separa. După puțin timp, cei doi au abandonat ideea, semn că aveau de gând să se împace. N-a fost să fie, iar la puțin timp, Israela a depus actele de divorț la Judecătoria sectorului 5.

În noiembrie anul trecut, instanța a decis că cererea femeii este perimată. Israela Vodovoz a trebuit să se gândească la o soluție mai bună pentru a „scăpa” de căsnicia cu Liviu Arteni.

Femeia de afaceri i-a oferit bani și s-au înțeles la împărțirea bunurilor. Asta înseamnă că acum, după moartea ei, ea nu mai are niciun drept asupra averii ei.

„Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ, potrivit click.ro.

Liviu Arteni e plecat de aproximativ doi ani în străinătate. În urmă cu un an, Liviu Arteni declarat că se află într-un impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv, printr-o intervenție telefonică.

De atunci, nimeni nu mai știe nimic de Liviu. Bărbatul nu a răspuns nici mesajelor de condoleanțe primite pe Facebook, de la prietenii săi.

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat idn tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute uc un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vinn. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine. Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, povestea Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în propria locuinţă, iar această veste i-a luat prin surprindere pe toţi apropiaţii femeii de afaceri. Israela Vodovoz s-a iubit cu un bărbat cu 23 de ani mai tânăr, căruia voia să-i lase o parte din avere.

Israela Vodovoz a murit în propria locuinţă, mai exact în baie. Când a divorţat de Liviu, bărbatul cu 23 de ani mai tânăr, Israela Vodovoz dorea să-i lase jumătate din averea sa.

Israela Vodovoz spunea, iniţial, că îi lasă soţului său toată averea, însă în clipa despărţirii femeia de afaceri şi-a schimbat decizia radical.

În prezent, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu averea Israelei Vodovoz, după ce fosta femeie de afaceri va fi înmormântată.

Rodica Bucur, avocata Israelei a intervenit în direct în cadrul emisiunii „Star Magazin” şi a făcut câteva declaraţii prin care a clarificat care a fost cauza morţii femeii de afaceri.

Avocata Israelei a mărturisit că aceasta a murit din cauze naturale. A menţionat faptul că Israela nu a fost singură în ultima perioadă, ci înconjurată de oameni care ţineau la ea şi în opinia sa, fosta balerină nu suferea de depresie.

Liviu nu se bucură şi nu s-a bucurat de respectul meu, vreau să precizez asta. Am fost plecată din ţară, am vorbit înainte de 1 martie, nu era într-o stare prea bună.

Dar vreau să mai menţionez faptul că era înconjurată de oameni care o iubesc, nu a fost niciodată singură.

Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie.

Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Am făcut diligenţe şi am luat legătura cu persoane din Franţa unde anul trecut a stat Liviu o perioadă, să vedem ce putem face dacă nu, mai sunt şi alte posibilităţi de a îl anunţa.

Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală… exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva.

Ea îşi ţinea boala în mâini, nu ştiu dacă a mai fost vorba de o gripă sau dacă a mai intervenit şi altceva” a declarat Rodica Bucur.

Israela s-a măritat în urmă cu 10 ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor.

În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.

„Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Comentează