Anamaria Vasile

Râzi de leșini! Uite cum s-a filmat vânzându-și garsoniera o femeie: „Dușul a costat 1.800 de euro, iar lavoarul e italienesc!”… Așa ceva n-ai mai văzut!

O femeie din Bucuresti se chinuie sa isi vanda garsoniera. Daca printr-un anunt la mica publicitate nu a reusit a decis sa apeleze la artileria grea.

Ea a facut un video de prezentare al casei si a filmat fiecare particica a imobilului. Si cum asta nu e de ajuns, femeia a tinut sa laude garsoniera. „Faianta in bucatarie e pusa de mine si e lucrata manual.

Aceste draperii se pot trage cand ai invitati si doresti sa ai spatiu. Dusul m-a costat 1.800 de euro si lavoarul e din Italia. Am dat pe el 600!”, a spus femeia.

A pus draperii cu pini si spera sa obtina un pret bun, asa cum spune in anunt. „Aceasta garsoniera este pentru tinerii care iubesc designul. E unica in Bucuresti, in lume”, si-a laudat femeia garsoniera.

Urmărește întregul filmuleț:

CITESTE SI: Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri, dar pe drum a început să audă niște zgomote ciudate. Când a ajuns acasă, a început să deschidă sertarele, dar a avut un mare șoc! Este incredibil ce se afla acolo

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri, iar pe drum a început să audă niște zgomote ciudate din el.

Așa că atunci când a ajuns acasă, a deschis sertarele în fugă. A avut un adevărat șoc. Obiectul data din 1890, iar bărbatul plătise doar 100 de dolari.

Sus nu era nimic suspect, însă jos era un spațiu secret. L-a deschis, iar înăuntru era o comoară. Diamante, smaralde, monezi vechi, inele, brățări, bani din toată lumea și medalii din Războiul Civil! Chiar și o bucată de păr era ascunsă acolo. La o primă expertiză, lucrurile valorau peste 15000 de dolari, de 150 de ori mai mult decât a plătit el.

Bărbatul i-a căutat însă pe moștenitori și a returnat toate bijuteriile, scrie Boredom Therapy.

Comentează