Anamaria Vasile

S-a dus la spital spunand ca o doare foarte tare capul. Ce i-au scos medicii din ureche acestei femei

Daca ati avut vreodata o durere de cap probabil ca stiti deja senzatia neplacuta care se simte.

E ca si cum cineva ar umbla in capul tau. Pare greu de crezut, insa o femeie din India a trait la propriu o asemenea experienta!

Dupa ce a ajuns la urgenta, doamna le-a povestit medicilor ca a adormit pe veranda, cu cateva ore inainte.

Dupa ce s-a trezit a simtit niste dureri crunte in urechea dreapta.

Misterul a fost deslusit in scurt timp: un paianjen isi facuse cuib in interiorul canalului auditiv.

Din fericire problema s-a rezolvat rapid si usor, iar acum pacienta este in afara oricarui pericol. Iata cateva imagini:

Doctorii chinezi au găsit un păianjen viu în urechea unei paciente, la cinci zile după ce nevertebrata s-a strecurat în canalul auditiv al femeii, în timp ce aceasta dormea, relatează Daily Mail în pagina electronică.

Pacienta s-a prezentat la Spitalul Central din Changsha acuzând mâncărimi la nivelul organului auditiv, dar nu i-a trecut prin minte nicio clipă că în urechea ei trăieşte un păianjen, deoarece acesta se instalase acolo în timp ce ea dormea.

Doctorii au fost miraţi să descopere arahnida în urechea femeii, după ce au introdus o cameră video minusculă în interiorul acesteia.

Iniţial, medicii voiau să extragă păianjenul din ureche cu ajutorul unei pensete, dar şi-au dat seama că acesta ar putea să îi producă pacientei o muşcătură, dacă se simte atacat.

Astfel, aceştia au decis să pulverizeze ser fiziologic în urechea femeii şi au aşteptat ca arahnida să iasă singură la suprafaţă.

Medicii susţin că femeia a fost foarte norocoasă că a scăpat fără nicio muşcătură şi că dacă s-ar fi scărpinat în ureche înainte să se prezinte la spital, situaţia ei s-ar fi putut agrava.

 

 

Comentează