Anamaria Vasile

S-a incheiat necropsia lui Andrei Gheorghe. Ce verdict au dat medicii

Andrei Gheorghe a fost tranportat noaptea trecuta la IML, pentru efectuarea unei autopsii. Jurnalistul a fost gasit mort in casa, in baia din locuinta sa.

Marti, in jurul pranzului, necropsia lui Andrei Gheorghe a fost incheiata si potrivit unor surse neoficiale, doctorii inca nu pot stabili un verdict final. Acestia se vor pronunta si dupa rezultatul probelor toxicologice, iar acestea dureaza aproximativ o saptamana.

In jur de ora 11.00 la IML a sosit fosta sotie a jurnalistului, iar ceva mai tarziu au ajuns si copiii lui.

Andrei Gheorghe a suferit un infarct si se fac in continuarea cercetari pentru a afla cauza declansarii acestuia.

In trecut, jurnalistul ar mai fi suferit alte infarcturi.

Andrei Gheorghe a murit. Prezentatorul și realizatorul de emisiuni radio care s-a făcut remarcat, de-a lungul timpului, cu personalitatea sa puternică a încetat din viață. El a fost găsit în această seară fără viață în casa lui. Polițiștii din județul Ilfov au confirmat vestea tristă.

UPDATE: Polițiștii care anchetează moartea lui Andrei Gheorghe au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime. La locuința jurnalistului nu a fost găsit niciun indiciu în acest sens. Anchetatorii au stat de vorbă cu familia fostului om de radio.

Rudele le-au spus oamenilor legii că regretatul jurnalist se pregătea să înceapă un nou contract. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost cea care a luat legătură cu administratorul complexului unde locuia omul de radio.

Pentru că nu mai reușea să de de el, Petruța Gheorghe s-a îngrijorat. Administratorul a mers acasă și l-a găsit mort în baie. Realizatorul tv era îmbrăcat într-un tricou și boxeri.

Familia jurnalistului a ajuns, marți (20 martie), în jurul orei 12:30, la IML, pentru a ridica sicriul. Omul de radio a fost găsit mort în locuința sa, luni seară (19 martie).

Polițiștii care anchetează moartea lui Andrei Gheorghe au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime. La locuința jurnalistului nu a fost găsit niciun indiciu în acest sens. Anchetatorii au stat de vorbă cu familia fostului om de radio. Rudele le-au spus oamenilor legii că regretatul jurnalist se pregătea să înceapă un nou contract.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost cea care a luat legătură cu administratorul complexului unde locuia omul de radio. Pentru că nu mai reușea să de de el, Petruța Gheorghe s-a îngrijorat, potrivit stirilekanald.ro. Administratorul a mers acasă și l-a găsit mort în baie. Realizatorul tv era îmbrăcat într-un tricou și boxeri

Polițiștii care anchetează moartea lui Andrei Gheorghe au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime. La locuința jurnalistului nu a fost găsit niciun indiciu în acest sens. Anchetatorii au stat de vorbă cu familia fostului om de radio. Rudele le-au spus oamenilor legii că regretatul jurnalist se pregătea să înceapă un nou contract.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost cea care a luat legătură cu administratorul complexului unde locuia omul de radio. Pentru că nu mai reușea să de de el, Petruța Gheorghe s-a îngrijorat, potrivit stirilekanald.ro. Administratorul a mers acasă și l-a găsit mort în baie. Realizatorul tv era îmbrăcat într-un tricou și boxeri.

A murit la scurt timp după ce s-a trezit

Surse din anchetă susțin că el a fost găsit într-o mansardă transformată în cameră deschisă, unde exista și o toaletă. Jurnalistul a fost descoperit lângă WC, cu fața în jos, cu picioarele spre toaletă și covorașul mototolit.

Politistii care cerceteaza moartea lui Andrei Gheorghe au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime, pentru ca la locuinta fostului om de radio nu s-a gasit niciun indiciu in acest sens. Anchetatorii susțin că, cel mai probabil, omul de radio a murit la puțin timp după ce s-a trezit, luni dimineață. Trupul neînsuflețit a fost descoperit la aproximativ 12 ore mai târziu.

Comentează