Anamaria Vasile

Salariu de 3.000 de lei în mână. Pe loc! Prime de la 750 de lei

Firma de consultanţă IoTH angajează în această perioadă pe poziţia de Associate Recruiter pe salarii nete care pornesc de la 3.000 de lei pe lună.

„Avem nevoie de noi colegi cu o perspectivă umanistă, cu abilităţi de conducere şi capacitatea de a reuşi într-un mediu de lucru accelerat.

Dacă ai o atitudine şi o minte antreprenorială şi eşti un inovator care iniţiază în mod constant noi modalităţi de a construi şi menţine relaţii de business, te aşteptăm în echipă IoTH”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de minimum 3.000 de lei pe lună şi cu bonusuri de recrutare care încep de la 750 de lei.

„Vei identifică şi recruta cele mai strălucite minţi tehnice din lume. Recruterul pe care îl dorim în companie va fi responsabil pentru identificarea și angajarea talentelor de top pentru a sprijini departamentul nostru de business”, se mai arată în anunţul de recrutare.

Profilul candidatului căutat de angajatori

Angajatorii caută o persoană integră, orientată spre rezultate, cu atitudine pozitivă, energică, serioasă. Omul potrivit pentru acest post e adaptabil, poate performa autonom, e flexibil, are excelente abilităţi de comunicare, negociere, de analiză şi evaluare a candidaţilor în cadrul interviurilor de angajare.

E, de asemenea, creativ şi dornic să se perfecţioneze în permanenţă. Cunoaşterea limbii engleze este obligatorie pentru acest post. Sunt avantajaţi la angajare cei care cunosc o a doua limbă străină.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare

Angajări în POLITIE în 2018, din sursă externă. MAI face peste 6000 de angajări în acest an

Angajări în poliție în anul 2018, din sursă externă. MAI face peste 6000 de angajări în acest an.

Ministerul Afacerilor Interne va organiza concursuri pentru ocuparea posturilor, pentru a compensa deficitul de cadre în acest sector.

Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne, a făcut, sâmbătă, un anunț important! Mii de români se vor putea angaja în cadrul Poliției, în 2018.

Șefa MAI a dezvăluit că, în cadrul MAI, vor fi, în acest an, circa 6.000 de noi angajați.

Mai mult, aceasta a adăugat că se urmărește ca, în cel mult patru ani, să se poată acoperi deficitul de 23.000 de oameni.

„În anul 2018 vom avea alături de noi, în marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajaţi.

Este o strategie pe care trebuie să o urmăm cu insistenţă, pentru că eu îmi doresc în trei-patru ani cel mult să reuşim să acoperim deficitul uriaş de 23.000 de oameni pe care îl avem.

Îmi face o bucurie să vorbesc despre dotare; e important să spun că în acest an vom avea cu 70% buget mai mare pentru acest capitol”, a declarat Carmen Dan.

MAI se confruntă cu un deficit major de personal din cauza ieşirilor din sistem ca urmare a accesării dreptului la pensie de către poliţiştii în activitate, dar şi din alte cauze, cum ar fi demisii, transfer etc.

Deficitul de personal are ”un impact major asupra modului de îndeplinire a atribuţiilor legale în cadrul structurilor de ordine publică”, însă sunt afectate şi structuri neoperative din cadrul MAI

Comentează