Anamaria Vasile

SCENA CARE A SOCAT INTERNET-UL: O mama isi alapteaza copilul, imediat dupa ce a fost implicata intr-un ACCIDENT DE MASINA! Incredibil!

In aceasta fotografie o poti vedea pe Danni Bett alaptandu-si copilul. In mod normal nu e nimic special, dar aceasta fotografie este diferita. Cele doua fete se afla pe un pat de spital, deoarece au avut un accident de mașină. Tanara mama a vrut sa-si alapteze copilul care plangea de foame, in ciuda durerii ingrozitoare pe care o simtea.

Danni Bett a devenit o sursa de inspiratie pentru multi oameni. Tanara mama a parcurs un drum de 5 ore deoarece voia sa ajunga la casa tatalui ei, in Christchurch, astfel încat bunicul sa isi poata cunoaste nepoata de doar doua luni, Indi Jayne Olivia. Cu 10 minute inainte de a ajunge la casa tatalui ei, Bett a pierdut controlul asupra vehiculului si a intrat intr-un gard. Dupa acest accident multi oameni s-au strans un jurul masinii si au incercat sa o ajute.

1

„Oamenii au intreabat daca toata lumea era in regula….eu ii tot rugam sa scoata copilul”, spune Danni. Un om a luat-o pe Indi din scaunul de masina. Apoi, ambulanța a sosit.

„Slavă Domnului ca exista scaune de masina pentru bebelusi. In timp ce eram însărcinata am cautat scaune de masina pentru bebelusi si toate erau foarte scumpe, dar acum ma bucur ca am dat atat de mult pe el. Simt ca acel scaun de masina a salvat viata copilul meu „, a spus Danni.

1464405694180

Bett a spus ca asistente medicale si doctorii nu au putut sa-i permita sa-si hraneasca copilul pana ce analizele ei nu au fost finalizate.

„I-am intrebat daca as putea sa ii dau sa suga de la san, dar au spus ca nu și au sugerat sa i se dea sa manance dintr-un biberon, dar am spus” Va rog, nu .” Dupa ce analizele lui Bett au fost finalizate, ea a fost dusa inapoi in camera ei. Aceasta fotografie a fost facuta la aproximativ patru ore de la accident.

Comentează