Anamaria Vasile

Secretul nu mai e secret! Asta e diploma de BAC a Biancăi Drăgușanu! Acum totul e clar pentru toată lumea!

Bianca Drăgușanu pare să dorească să arate cât mai mult „din casă” fanilor săi din mediul virtual. Așa s-a întâmplat și acum, când prezentatoarea le-a arătat acestora cu ce notă a trecut examentul de bacalaureat. De acum nu mai e un secret și toată lumea poate vedea cât de mult a învățat ea în liceu, deși, probabil, nimeni nu se aștepta.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, a scris Bianca Drăguşanu pe pagina personală de facebook, dorind, probabil, să pună capăt speculațiilor care se tot făceau în presa mondenă pe această temă. Bianca a ales să fie sinceră și deschisă, lucru foarte apreciat de către fanii săi.

Bianca Drăguşanu a obţinut la Limba şi Literatura Română – oral – nota 9, la Limba şi Literatura Română – scris – nota 9, la Engleză a obţinut nota 8,50, la Matematică a luat nota 7, 20 , la Tehnica Servicii Consumatorilor a luat nota 10, iar la Educaţie Fizică – nota 10.

Totuși, cârcotașii nu s-au putut abșine și i-au lăsat comentarii unde au corectat-o, Bianca greșise un cuvânt în descrierea pozei: „Este ‘de fapt’ nu ‘defapt’”, a sesizat un prieten virtual.

Iată cum arată diploma de Bacalaureat a Biancăi Drăgușanu:

Bianca Drăguşanu tace şi face! Prezentatoarea oficială a emisiunii ”Te vreau lângă mine” îşi vede de drumul ei şi a ignorat complet subiectul revenirii Gabrielei Cristea la Kanal D, ”întreţinându-şi” telespectatorii cu altfel de mărturisiri.

Bianca Drăguşanu a deschis ediţia de joi a emisiunii ”Te vreau lângă mine” cu o confesiune făcută de una dintre colaboratoarele ei despre viaţa de cuplu. Vedeta a dezvăluit şi ce a sfătuit-o pe tânără să facă în ceea ce priveşte relaţia ei.

”Ploaie enervantă, oraşul aglomerat…Trece printr-o perioadă foarte bună din viaţa ei. Chiar o invidiez pentru gaşca din liceu, cu care iese şi acum. Merg, se distrează, merg în grup mare peste tot. Tipa asta a mea e cuplată de vreo patru ani cu un băiat minunat, pâinea lui Dumnezeu. Ea, un pic, un pic plictisită de relaţia lor, dar foarte-foarte mulţumită că a dat de un bărbat ca el, cu care ar vrea să-şi întemeieze o familie cu el peste un an, doi. Şi fata mea zice: «Băi, mi-am dat seama că mi-e dor de al meu numai când sunt singură. Prefer să mă duc pe afară numai cu fetele mele decât să mă duc pe afară cu el şi, mai mult, am momente în care uit de el, pur şi simplu, aşa! Când mi-e bine, nu mă gândesc niciodată la el». Şi o întreb şi eu: «Păi, dacă e aşa, de ce nu-l laşi să meargă pe drumul lui şi să-ţi găseşti altul. Sau mai distrează-te o vreme şi apoi încurcă viaţa altui bărbat»”, a povestit Bianca Drăguşanu.

Comentează