Anamaria Vasile

Silvia lucra la penitenciar si a pus ochii pe un detinut. L-a obligat sa intretina relatii intime cu ea pana cand barbatul de 57 de ani a …

Un detinut in varsta de 57 de ani, condamnat la inchisoare pe viata pentru crima si talharie, a ajuns la psihiatrie dupa ce a fost victima unei angajate a penitenciarului. Femeia l-a transformat pe detinut intr-un „sclav intim”, iar cand acesta s-a impotrivit, l-a pedepsit aspru.

William Cordoba (57 de ani), un barbat care isi ispaseste pedeapsa pe viata pentru crima si talharie intr-un penitenciar din California a ajuns la psihiatrie dupa ce a fost, timp de 2 ani, sclavul unei angajate a inchisorii, Silvia Pulido.

Aceasta l-a mintit pe detinut ca il va pune in legatura cu avocat exceptional care-l va ajuta sa primeasca o pedeapsa mai mica pentru faptele sale. Tot ce trebuia sa faca William era sa intretina relatii intime cu Silvia de fiecare data cand aceasta isi dorea.

Dupa 2 ani, William si-a dat seama ca femeia, care avea relatii si cu altii detinuti, il minte si a incheiat relatii cu ea. Aceasta i-a facut un raport negativ in urma caruia barbatul a fost izolat timp de 9 luni.

Conditiile grele de la carcera l-au trimis pe barbat direct la sectia de psihiatrie a spitalului din cadrul inchisorii, acolo unde a spus tot adevarul despre relatia sa cu Silvia.

Luna trecuta a inceput un proces pentru violarea drepturilor omului, iar Silvia Pulido a fost concediata.

Ea a fost obligata de instanta sa ii plateasca despagubiri in valoare de 65.000 de dolari lui William, scrie Daily Mail.

Te-ar putea interesa si:

Ea este cea mai rea mamă din lume! Și-a scos copiii în oraș și le-a cumpărat înghețată. Dintr-o dată, când au ieșit afară din restaurant, le-a luat înghețatele din mânuțe și le-a aruncat la gunoi. Incredibil de ce a făcut asta

Jaime Primak Sullivan este o scriitoare și mamă a trei copii, care ca orice părinte vrea să-și educe copiii bine, ca să fie niște cetățeni ai lumii așa cum trebuie.

Aceasta povestește pe contul ei de Facebook:

“Deci…sunt cea mai rea mamă…din toate timpurile.

Mi-am scos copiii în oraș ca să mâncăm. După ce au mâncat, și-au comandat desertul pe care fiecare și l-a dorit și am așteptat cam 5 minute la coadă. Tânăra care ne-a servit (cred că avea maxim 17 ani) i-a înmânat fiecăruia câte o înghețată.

Niciunul nu s-a uitat în ochii ei. Niciunul nu a zis un <<mulțumesc>>. Nici ei, nici mie…Așa că am așteptat. Am înumărat până la 10 în sinea mea până au apucat și ei să guste din înghețată apoi când am iești afară, m-am aplecat, le-am luat înghețatele și le-am aruncat la gunoi…

Bineînțeles că au devenit isterici și au început să facă gură, dar văzând că eu stau calmă și mă uit la ei fără ză zic nimic, s-au oprit conștienți că am ceva de zis.

După care am început să le explic că, într-o zi, dacă vor fi norocoși, vor avea și ei un loc de muncă ca acea tânără care i-a servit și că sper ca atunci când vor ajunge așa ca oamenii să-i vadă, să se uite la ei, și să le acorde minimul de respect. Să le zică un mulțumesc în timp ce îi privesc în ochi.

Suntem prea mari la vârstele de 8/7/5 ani pentru a ne desfărșura fiecare zi fără să fim bine crescuți cu cei din jurul nostru.

Așa că astăzi sunt cea mai rea mamă din lume.”

Sunt părinți care o susțin în ceea ce a făcut dar sunt și care consideră că a fost prea dură.

Tu ce părere ai? Crezi că ar fi putut să se facă înțeleasă altfel sau crezi că puțină dramă îi va ajuta pe copii să-și amintească lecția învățată toată viața?

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x