Anamaria Vasile

Slabitul in exces te poate ucide!

Ce ne determina sa vrem sa aratam mai bine? Oare ce e in mintea oamenilor incat se supun la diete alimentare de cosmar cu gandul la a pierde cat mai multe kilograme. Cum pot oamenii sa slabeasca atat de mult incat sa nu se mai poata deplasa singuri?

1-175

Rachel Farrukh, o actrita de 37, voia sa arate perfect indiferent de ce trebuia sa faca. Ea a considerat intotdeauna ca a fi slaba insemna a fi frumoasa. La 27 de ani ea avea 1.70 metri si 57 de kilograme. Pentru majoritatea femeilor asta inseamna sa arati bine. Pentru Rachel pur si simplu nu era suficient.

2-125

Citind informatii gresite pe internet ea a decis ca „putina infometare” o va ajuta sa ajunga la silueta visata si ii va scoate in evidenta muschii abdominali. Ea a crezut ca nu i se va intampla nimic rau daca va aplica aceasta tactica.

Mai ales ca femeia era casatorita cu un atrenor de fitnees care o asista in fiecare zi in sala de sport. Totul parea perfect, o tanara frumoasa care voia sa scape de cateva kilograme, ajutata de sotul ei.

4-121

Asa ca nimeni nu s-a gandit ca Rachel ar putea ajunge anorexica. Din pacate in aceea perioda tanara a inceput sa aiba probleme la munca si nu mai primea roluri. Femeia a considerat ca totul se intampla din cauza aspectului ei fizic, mai exact din cauza  faptului ca nu este suficient de slaba. Atunci ea a inceput sa dezvolte probleme de alimentatie.

cq5dam.web.1280.1280

Din cauza faptului ca nu manca parul a inceput sa ii cada, unghile erau foarte fragile, orice efort fizic o extenua. Foarte rapid Rachel a ajuns sa sufere de o anorexie extrema, ea a ajuns sa cantareasca doar 18 kilograme.

5-114

Ea nu putea gandi, creierul ei functiona foarte incet. Sotul ei, Rod, a trebuit sa renunte la munca oentru a o ingriji.

Cand amers la un spital din aproprierea casei pentru ca se simtea rau, doctorii nu au vrut sa o trateze.

10-79

Disperat Rod a postat pe Facebook un mesaj prin care cerea ajutorul oamenilor. In doar cateva ore s-au strans 200.000 de dolari.
Cu acesti bani ei au putut lua legatura cu medici specialisti si au inceput un tratament intensiv.

Dupa o luna starea ei de sanatate s-a imbunatatit, iar ea poate chiar sa mearga la magazin singura. Procesul de recuperare poate dura de la 3 la 5 ani.

9-85

Poveste acestei femei este o lectie de viata pentru toti. Iubiti-va asa cum sunteti, nu conteaza daca aveti putina burtica.

Comentează