Anamaria Vasile

Smiley și Ginuța nu se mai feresc deloc, avem dovada! De acum vor să facă totul în văzul lumii! În ce ipostaze au fost văzuți de către prieteni, în ce loc a mers Gina pentru Smiley și ce a făcut acolo

Gina Pistol, este, la fel ca și Smiley, discretă în ceea ce privește viața privată, ei nu și-o pun pe tavă precum alții care fac din viața lor un spectacol de televiziune. Însă, dacă până nu demult amândoi se fereau să apară împreună, preferând întâlnirile acasă sau în locuri extrem de retrase, acum au mai făcut un pas înainte.

Ce se întâmplă? Mai exact cele două vedete ies de acum și în localuri mai populate, se văd cu prietenii, și deseori Gina îl vizitează pe Smiley la studio.

În acest mod Gina a reușit să devină apropiată și cu prietenii ,,zâmbărețului”. Una dintre vedetele cu care s-a împrietenit este Feli, care lucrează de ani buni cu Smiley.

,,Gina nu avea cine stie ce prietenii in domeniul muzical pentru ca nu e domeniul ei. De cand cu Smiley, a cunoscut si s-a imprietenit cu multi artisti. Cei de langa Smiley stiu de relatia lor, dar niciunul nu sufla o vorba, le respecta discretia.

Feli chiar a prins drag de Gina. Recent s-au distrat impreuna la Cluj unde Gina a avut un eveniment intr-un club. Ele se intalnesc des si pe la evenimente, dar ies si la cafele. Prietenii celor doi stiu de relatia lor, nu se mai feresc de ei”, sustin surse din showbiz, potrivit wowbiz.ro.

Gina Pistol va prezenta emisiunea „Asia Express” la Antena 1

În primăvara anului 2018 Antena 1 va prezenta ”Asia Express”, o emisiune plină de aventuri, în care șapte cupluri de vedete pornesc într-o călătorie concurs prin Asia, sperând să câștige premiul de 30.000 de euro.

Emisiunea este produsă de Mona Segall, cea care se ocupă și de ”Chefi la cuțite”, iar prezentatoarea va fi Gina Pistol. Ei i se alătură actorul Marius Damian, care va fi co-prezentator.

Gina Pistol nu are emoții în legătură cu aventura care o așteaptă. „Eu am mers 1000 de kilometri într-o lună şi oricum a fost foarte greu, nu vreau să-mi imaginez cum vor fi 5000 de kilometri în cinci săptămâni!” a spus Gina. „Eu sunt fascinată de Asia, când eram mică îmi doream să câştig foarte mulţi bani şi să merg cinci săptămâni în Asia. Uite că mi s-a îndeplinit visul! Doar că nu sunt atât de bogată!”, a mai adăugat ea.

Cele șapte cupluri de vedete se vor întrece pe traseul Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda. Printre concurenții care au fost anunțați deja se numără surorile Nicoleta și Iuliana Luciu, Dorian Popa împreună cu mama lui, Marian Drăgulescu și soția, Cătălin Moroşanu și fratele lui.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, “Asia Express” reuseste sa puna intr-adevar la incercare limitele celor care ii accepta provocarea. Intreaga actiune are loc in diverse sate sau orase ale acestor tari, nu exista un spatiu delimitat in care concurentii sa fie nevoiti sa participe la niste probe

Comentează