Anamaria Vasile

Stii sa raspunzi corect la aceasta intrebare? Raspunsul nu e atat de evident pe cat ai crede

Acesta este puzzleul care a impartit internetul in tabere, asemanator rochiei albastre/aurii. Cine este vorbitorul, in raport cu femeia al carui nume este mentionat, aceasta e intrebarea la care pare a fi dificil de raspuns la prima vedere.

Daca fiica Anei este mama fiicei mele, cine sunt eu pentru Ana?

Iata si optiunile de raspuns:

A) Bunica Anei

B) Mama Anei

C) Fiica Anei

D) Nepoata Anei

E) Ana insasi.

In functie de cum ai interpretat intrebarea, este sau nu posibil sa fi ajuns la raspunsul corect.

Raspunsul logic in aceasta situatie este C) Fiica Anei, iar explicatia este urmatoarea:

Daca fiica Anei este aceeasi cu mama fiicei mele, inseamna ca eu nu pot fi altcineva decat mama fiicei mele, corect? Asta inseamna ca nararea facuta la persoana I singular e facuta chiar de fiica Anei.

Ei bine, nu chiar. Multi utilizatori ai retelei de socializare Facebook sustin ca ar trebui sa existe si o alta varianta de raspuns: ginerele Anei.

Aceasta optiune, care nu se numara printre cele de mai sus, este in egala masura corecta, daca esti genul mai creativ, cu o gandire ce iese in afara limitelor impuse.

Testul care a innebunit tot globul. Care din femei e mama copilului?

Raspunsul pe care il dai spune multe despre tine

Vrei să îți testezi intuiția? Acest test online simplu îți va dezvălui aspecte importante ale personalității tale de care nu știai. Deciziile pe care le iei în fiecare zi indică multe despre tine și felul în care vezi viața.

Privește imaginea de mai jos în care apare un copil care se joacă și două femei care se stau față în față. Una dintre femei este mama copilului. Care este mama copilului, femeia cu părul lung sau cea care are părul prins în coc?

Analizează imaginea cu atenție, fă alegerea și citește interpretarea de mai jos.

Ai ales femeia din dreapta, femeia cu părul prins în coc

Circa 70% dintre persoanele care fac acest test o consideră pe această femeie drept mama copilului, însă greșesc. Poate cei care o aleg pe această femeie consideră că aspectul îngrijit, coafura serioasă sau modul în care își așază picioarele ar putea indica o mamă.

Dacă ai ales această variantă află că nu ai trăsături negative de personalitate, ci dimpotrivă. Asta indică faptul că ești o persoană creativă și sociabilă. Ai un adevărat dar în a asculta și a da sfaturi.

Ai ales femeia din stânga, femeia cu păr lung

Doar 30% dintre cei care rezolvă acest test au făcut această alegere. Din fericire pentru ei, acesta este răspunsul corect. Această alegere indică o mare intuiție. Persoanele care au ales această femeie ca fiind mama copilului sunt analitice, inteligente și perfecționiste.

Dacă ai ales această variantă înseamnă că îți cunoști abilitățile și ai un bun simț de observație. Știi să îți separi perfect viața de familie de cea profesională.

Care este misterul pozei? Copiii se joacă mereu căutând privirea mamei, picioarele femeii sunt îndreptate spre copil gata să-i sară în ajutor, postura femeii este una protectoare, ușor aplecată în față etc.

Comentează