Sunt norocoșii horoscopului. Zodiile care trag lozul cel mare în ianuarie. Surpriză mare în dragoste pentru un nativ. Își găsește sufletul pereche

HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2018. Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Citește horoscopul lunii ianuarie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste în horoscopul lunii ianuarie 2018


Taur

Noul an începe cu vești bune, chiar după Revelion, iar astrele vor fi deosebit de generoase cu tine în luna ianuarie. Venus aduce cu ea împlinirea unor dorințe de suflet și, poate, o nouă dragoste. Vei avea noi ocazii să îți îmbogățești viața socială și să cunoști pe cineva așa cum îți dorești.

Leu

Vei avea de profitat în zilele dominate de Luna plină din Rac de la începutul anului. Ea va marca o schimbare în drumul pe care l-ai ales, iar această schimbare este posibil să fie legată de persoana iubită. O situație deosebită în care sunteți implicați amândoi se încheie cu bine.

Capricorn

La începutul lunii, rudele sau prietenii îți vor aduce aminte că i-ai neglijat. Este timpul să le faci o vizită și te vei bucura de toată atenția și afecțiunea lor. În cea de a doua decadă, se anunță un eveniment special în familie și o mare bucurie pentru tine.


Cristiana

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: