Trei cupluri care se formează până la Craciun şi rămân împreună toată viaţa

Craciunul se apropie cu viteza luminii, umplandu-ne de freamat si de anticiparea celor mai frumoase cadouri.

Cu toate acestea, cea mai iubita sarbatoare nu reprezinta un rai al fericirii pentru toți dintre noi, mai ales pentru aceia care isi vor impodobi bradul de Craciun singuri.

Avem insa vesti bune pentru 3 cupluri, carora le surade soarta! Se vor intalni, se vor indragosti, vor petrece Craciunul impreuna si de atunci nu se vor mai desparți vreodata! Iata care sunt acesti fericiți castigatori la loteria vieții!

3 cupluri care se indragostesc pana la Craciun si isi petrec viața impreuna

Daca faci parte dintre zodiile de mai jos, esti norocoasa: te asteapta iubirea cu surle si trambițe!

Pești și Balanță

Sunt două zodii sensibile și sociabile, așa că nu e de mirare că pentru ele dragostea e întotdeauna pe primul plan. Sunt single și deja se gândesc cu tristețe la mesele îmbelșugate de Crăciun la care își vor face apariția singuri.

Cu toate acestea, nu au temei să își facă griji: se întâlnesc până la sărbători, într-o ipostază banală, și li se aprind călcâiele unul după altul.

Vor petrece Nașterea Domnului împreună, făcând cunoștință cu familiile lor, și se vor simți atât de bine încât realizează că au descoperit sufletul pereche.

Nici gând să se mai despartă, deoarece sunt ambii conștienți de șansa pe care au primit-o. Vor ține minte pentru totdeauna Crăciunul ca fiind perioada care i-a unit și îl vor sărbători mereu cu inima deschisă!

Berbec și Săgetător

Această pereche e foc pur! Ambele zodii sunt impetuoase și impulsive, deși la Berbec aceste flăcări sunt mai degrabă traduse prin ambiția profesională, iar la Săgetător prin dragostea față de aventură și dorința de a-și trăi viața la maximum.

Important este că se înțeleg, își cunosc pornirile și, iubindu-se cu înflăcărare, vor reuși să se echilibreze, să se împace folosind compromisuri abile, la care nu ar apela pentru alte zodii.
Berbecul și Săgetătorul se descoperă reciproc la una dintre petrecerile care preced Crăciunul.

La început au impresia că nu e vorba decât de o atracție pasageră și vor doar să se distreze de sărbători. Însă împodobitul bradului și ceremonia schimbării cadourilor îi apropie mai tare decât ar fi crezut și curând realizează că le este imposibil să stea departe unul de celălalt. De acum încolo, vor adora întotdeauna Crăciunul!

Fecioară și Taur

Nu există două zodii care au de profitat mai mult de pe urma Crăciunului decât acestea! Se întâlnesc în cele mai comune condiții: poate că Fecioara îl ajută pe Taur, cu spiritul ei practic, să aleagă cel mai bun brad de Crăciun. Cert este că se plac instantaneu și descoperă în celălalt ceea ce le lipsea în momentul de față.

Taurul identifică în Fecioară ambiția și determinarea de care are nevoie uneori, mai ales într-o perioadă atât de plină de tentații precum sărbătorile. De partea cealaltă, apetitul pentru distracții și plăceri al Taurului îi va oferi Fecioarei cele mai minunate momente din viața ei și o vacanță de poveste.

Vor avea o relație atât de armonioasă și de plină de fericire, încât nu vor renunța prea ușor la ea. Sunt semne stabile, loiale, așa că nu e de mirare că povestea începută înainte de Crăciun va dura pentru tot restul vieții.

Comentează