Anamaria Vasile

Turmericul îţi vindecă ÎNTREGUL CORP, cu condiţia să îl consumi ASTFEL!

Sunt câteva modalităţi prin care să introduceţi turmericul în alimentaţia voastră, dar doar câteva dintre ele sunt 100% sănătoase. După ce a devenit numărul 1 în rândul plantelor sănătoase, turmericul oferă o gamă variată de beneficii aduse sănătăţii, care sunt pur şi simplu DE NECREZUT!

Turmericul conţine curcumina, care este identificată ca fiind ingredientul principal ce poate să obţină mai mult de 150 de beneficii terapeutice. Funcţionează ca antioxidant, anti-inflamator, dar şi agent anti-cancerigen. Nu există un alt ingredient în lume care să fie mai eficient în reducerea inflamaţiilor!

Tot ce trebuie să faci este să utilizezi turmericul corect. Ne-am gândit să vă învăţăm metoda corectă prin care să consumaţi turmericul. 🙂

În primul rând, cel mai potrivit este să cumperi pudră de turmeric, nu direct rădăcină. Turmericul este solubil în ulei, ceea ce înseamnă că ar trebui să îl combini cu grăsimi pentru a obţine o absorbţie a nutrienţilor perfectă.

Prepararea este făcută ori cu ulei de cocos, ori cu ulei de măsline. Doza zilnică recomandată este cuprinsă între 3 şi 10 grame.

Persoanele în vârstă şi copiii nu au voie să consume mai mult de jumătate de lingura pe săptămână, cel puţin până organismul începe să se obişnuiască. Apoi, doza poate creşte treptat. Dacă întâmpinaţi probleme şi indigestie, consultaţi un medic.

IMPORTANT: combina turmericul cu piperul negru pentru îmbunătăţirea performanţelor ingredientului. Nu consumaţi niciodată acest amestec pe stomacul gol şi dacă aveţi probleme cu pietrele la rinichi, consultaţi un medic înainte de a adăuga turmeric mâncărurilor consumate de către voi.

Care este cea mai potrivită formă de consum?

Majoritatea oamenilor adăugă pudră de turmeric în lapte cald.

Altă variantă? Amestecă un sfert de lingura de turmeric cu jumătate de lingura de ulei de măsline. Apoi adăugă piper negru măcinat proaspăt. Poţi consuma asta şi pe salate şi în supe. Dacă alegi să adaugi amestecul în supă, pune-l spre final, aşa cum adaugi zarzavatul.

Sursa