Anamaria Vasile

ULTIMA ORA in showbiz-ul din Romania: A NASCUT Nimeni nu a stiut ca e insarcinata, dar azi au anuntat: „Astazi, in ziua sfanta de Sfantul Gheorghe, familia noastra a mai crescut cu o floare” E chiar EA

Sărbătoare mare în familia lui Cristian Popescu Piedone. În urmă cu puțin timp, fostului primar al sectorului patru a făcut marele anunț conform căruia a devenit bunic.

În urmă cu aproximativ o oră, fostul edil al sectorului patru a făcut marele anunț pe contul său de pe o rețea de socializare.

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat prietenii din mediul virtual că de azi familia lui s-a mărit cu încă un mebru șiu că de astăzi a devenit bunic.

Loredana, soția fiului sau Vlad, a adus pe lume o superbă fetiță, într-o clinică privată din Capitală.

Astăzi, în ziua sfântă de St Gheorghe, familia noastră a mai crescut cu o floare, s-a născut Antonia Maria, nepoata mea din partea băiatului meu Vlad”, a fost mesajul postat de Piedone.

În urmă cu cinci ani, Vlad, băiatul fostului primar, s-a căsătorit cu aleasea inimii lui, Loredana. Nasi le-au fost Andra si Catalin Maruta, cei care l-au cununat si pe socrul mare, cand a sarbatorit nunta de argint.

Cristian Popescu „Piedone”, fostul primar al sectorului 4, a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru înfracţiunea de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu – Piedone a fost condamnat definitiv la un an de închisoare, însă nu va ajunge în spatele gratiilor, pentru că judecătorii au decis să amâne aplicarea pedepsei vreme de 2 ani.

Piedone a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele fiilor săi, dar în cazul în care va respecta restricțiile impuse, va scăpa definitiv de executarea pedepsei.

Pe durata perioadei de supraveghere, fostul primar trebuie să respecte, printre altele, următoarele măsuri: să se prezinte la vizitele regulate în faţa poliţiştilor de la probaţiuni, să anunţe dacă-şi schimbă domiciliul sau dacă pleacă în deplasări mai lungi de cinci zile. De asemenea, pe durata termenului de supraveghere, Piedone nu are voie să exercite funcţia de primar.

Fostul primar fusese trimis în judecată pentru că a dat personal avizele și autorizațiile firmelor patronate de cei doi fii ai săi. Decizia Curții de Apel este definitivă, însă, la cererea lui Popescu Piedone, dosarul va ajunge și la Curtea Constituțională, unde fostul edil speră să demonstreze că articolul din Codul Penal privind conflictul de interese nu ar fi constituțional.

El este judecat și în dosarul Colectiv, pentru abuz în serviciu

Cele trei procese privind incendiul din clubul Colectiv vor fi judecate împreună, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, luni, 15 ianuarie, ca dosarul în care sunt judecaţi pompierii Antonina Radu şi George Petrică Matei să fie reunit cu dosarul Colectiv în care sunt judecaţi fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului.

În 6 decembrie 2017, Tribunalul Militar Bucuresti a decis ca dosarul pompierilor să fie trimis Tribunalului Bucureşti, care a acceptat comasarea dosarelor.

Următorul termen al procesului – care se va judeca la Tribunalul Bucureşti – va avea loc în 12 februarie.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x