ULUITOR: In sfarsit CRISTIAN CIOACA a marturisit ce a facut cu ELODIA si unde e trupul acesteia.

„Pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia„.

Surse din interiorul Penitenciarului sustin ca Cioaca s-ar fi „Scapat” unui coleg de celula in legatura cu moartea Elodiei. El a fi recunoscut faptul ca ar fii omorat-o pe Elodia si ar fi aruncat-o in OLT.. Autoritatile vor incepe din nou cautarile pe raul OLT

Cristian Cioaca a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omorul Elodiei Ghinescu, iar acuma Cristian Cioaca ajuta colegi de celula, relateaza exclusiv24.net.

Fostul politist este foarte respectat de detinutii, ba chiar ii se cere sfaturi, de care l-au poreclit „politistul zambitor”. „La inceput nu a fost privit cu ochi buni, unii detinuti care nu-l suportau, mai ales pentru ca fusese politist, intentionau sa se ia de el, sa caut scandal, sa-l umileasca. Insa Cioaca i-a „dovedit” prin felul lui de a fi, a impus respect”, spun sursele noastre.

Colegii lui de suferinta il intreaba pe Cristian Cioaca cum sa se apere in istanta, si cum sa formuleze o cere, iar acesta ii ajuta. Fostul politist refuza insa sa spuna daca zambetul sau are vreo semnificatie atunci cand este intrebat Cristian Cioaca a fost interogat de colegii lui de celula de mai multe ori ce s-a intamplat cu Elodia si daca a omorat-o, asa cum sustin procurorii.

El in fata Autoritatilor sustine ca : „Daca e moarta, n-am ucis-o eu, asta e sigur. Sunt nevinovat si o sa ma lupt pana la capat ca sa demonstrez acest lucru„. Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia„.

Autoritatile sustin pana la momentul de fata ca: Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare.

Va vom tine la curent cu urmatoarele evenimente!

6 comentarii

  • CAUTAM URGENT COLABORATORI EXTREM DE SERIOSI PENTRU LUCRU LA DOMICILIU. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, circa 2-3 ore pe zi.Este un proiect de anvergură națională care vizează piața mondială a cărților în format digital,ca și piața națională a cărților în format tipărit. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Selectam oameni foarte seriosi !!! Schimbarea incepe cu tine !!! Vrei sa castigi precum cei din occident ? Acest proiect vizează piața Americană a cărților electronice și se poate lucra de ORIUNDE din țară și din străinătate. HOLLYWOODUL sa pregatit sa ne intampine cu bratele deschise !!! Suntem peste 9000 de oameni in proiect si te vrem pe tine alaturi de noi !!! VETI PRIMI SI O DOVADA A UNUI COMISION INCASAT. Pentru a primi mai multe detalii, trimite cuvântul PROIECT la una din adresele de email : pacurarucostica1963@gmail com

  • HHHmmmmm…. poate ….un curs de gramatica si unul de dictare …… e tot ce-i lipseste autorului……. Va rog, fara resentimente!

  • Analfabete surse aveti! Nici macar nu stiu (sau nu stiti voi) sa scrie! LItere mancate si dezacorduri flagrante. Voi cititi inainte sa postati asa ceva??????