Uluitor ! Secretul din Codul numeric personal. Ulima cifră spune totul despre tine

Codul Numeric Personal (CNP) este format din 13 cifre: primele șapte reprezintă datele tale de identificare, iar următoarele 6 sunt cifre unice. Eşti curios să vezi ce semnifică ultima cifră în cazul tău?

 

1 – Eşti o persoană echilibrată şi extrem de competitivă. Atunci când eşti provocat faci faţă situaţiilor cu brio.
2 – Eşti o persoană conflictuală şi trăieşti pe principiul că marile idei se nasc din momentele tensionate.
3 – Îţi place să îi ajuţi pe ceilalţi. Te oferi singur să le întinzi o mână de ajutor, înainte ca aceştia să se plângă de necazurile lor.
4 – Pui mare preţ pe cultură şi pe artă. Pentru tine un om interesant trebuie să fie în primul rând creativ şi citit.
5 – Eşti o persoană care se lasă greu de descoperit. Oamenii pot crede despre tine că eşti arogant şi extrem de fiţos.
6 – Ai o fire nebunatică. Personalitatea ta este atât de complexă încât îi surprinzi pe toţi cu ideile tale.
7 – Ai toate motivele să fii mândru de tine, deoarece eşti considerat un mic geniu. Îţi place să inventezi sau să testezi lucruri noi.
8 – Eşti o persoană sceptică, dar asta te ajută să obţii succes după succes. Nu spui hop până nu sari ţarcul.
9 – Ai un caracter puternic şi niciodată nu îţi lipseşte zâmbetul de pe buze. Poţi fi uşor păcălit de ceilalţi deoarece ai încredere întotdeuna.

18 comments

 • cea mai mare idiotenie pe care am citit-o vreodata. CNP-ul are un algoritm de calcul. In trecut prosteati oamenii cu televizorul, acum ii prostiti cu internetul.

  documentati-va, nu mai creteti orbeste orice tampenie care apare pe internet
  http://www.calculatoare.ha-ha.ro/generator_validator_cnp.php

  A treisprezecea cifra din CNP reprezinta o cifra de control care rezulta in urma unui calcul matematic fiind in relatie cu toate celelate 12 cifre ale CNP-ului. Cifra de control rezulta din inmultirea primelor 12 cifre al CNP-ului cu cifrele aflate pe aceeasi pozitie in numarul 279146358279, rezultatele se aduna, iar suma rezultata se imparte la 11. Restul impartirii da cifra de control, insa daca restul este 10, cifra de control va fi 1.

 • Ooo…prosteala inventata de un plictisit maxim … eu am zero ultima cifra , ah ce zici ? Sunt convergent cu restul , sau de nedescris ?

 • Suntem 2famili serioase căutăm să închiem 2 camere oferim 500 lire cu boluri incluse în zona 2-3 London

 • „C este cifră de control (un cod autodetector) aflată în relație cu toate celelate 12 cifre ale C.N.P.-ului. Cifra de control este calculată după cum urmează: fiecare cifră din C.N.P. este înmulțită cu cifra de pe aceeași poziție din numărul 279146358279; rezultatele sunt însumate, iar rezultatul final este împărțit cu rest la 11. Dacă restul este 10, atunci cifra de control este 1, altfel cifra de control este egală cu restul.” Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_numeric_personal
  uluitor…. e ca ultimele 6 cifre nu sunt unice, primele 2 din cele sase „unice” repreyinta judetul, restul
  NU conteaza… important e sa se scrie articole multe si proaste! Pacat e ca desi ar fi de inteles egoismul autorilor articolelor de doi lei care nu au respect fata de cititori si ii fac sa isi piarda timpul inutil citindu-i, totusi nu este de inteles sa nu se respecte pe sine si numele sub care semneaza, sau imaginea ce se reflecta cand se uita intr-o oglinda.

 • De unde sunt caracteristicile? Mai exact, prin ce mecanism este legata personalitatea oamenilor de CNP? Dar daca se face o greseala la ultima cifra si mai tarziu in viata se schimba, ti se schimba si personalitatea odata ce s-a schimbat ultima cifra? Unde sunt oamenii rai? Toate cifrele vad ca au caracteristici pozitive, atunci cum explici existenta criminalilor, violatorilor, etc?

 • Ba da voi sunteti chiar idioti??? cum dracu sa spuna ultima cifra din cnp personalitatea ta, cnp-ul ti se atribuie la nastere. de unde plm credeti voi ca stie cineva pe lumea asta ce personalitate vom avea fiecare dintre noi? asta e cea mai penala postare pe care am citit-o vreodata

  • a 2si a 3 litera semnifica anul nasteri talea 4 si a 5 semnifica luna de nastere,a 6 si a 7 litera este ziua in care te-ai nascut,apoi urmeaza codul in care esti inscris in baza de date a politiei romane care este nr urmator al parintilor,fratilor si amd,deci cu cit arti vrea sa modificati o data sin CI codul numeric este a 2 copie a datelor tale

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.