Anamaria Vasile

Un client i-a lasat bacsisul in plic si i-a zis sa nu il deschida pana nu ajunge acasa. SUMA URIASA PRIMITA DE TANARA

Nota de plată a unor clienți i-a schimbat viața unei chelnerițe

O chelneriță din New Jersey a avut parte de o surpriză după ce a servit un cuplu, care a luat cina în localul unde ea lucrează.

Brianna Siegel, în vârstă de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienți, a căror cină a costat 20 de dolari. Singura rugăminte a cuplului a fost să-l deschidă atunci când va ajunge acasă

Tânăra a respectat indicațiile clienților, însă când l-a deschis a avut parte de o mare surpriză. Acolo erau „ascunși” 1.200 de dolari și un bilet: „Bri, Dumnezeu are grijă de tine. Asta nu este o coincidență. Oricât de greu ar părea, Tatăl este cu tine”.

Cât despre Brianna, aceasta a mărturisit că încă nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă. „Sunt în continuare în stare de șoc să fiu sinceră. Niciodată nu m-am gândit că mi se va putea întâmpla asta”, notează DailyMail.

Tânăra și-a propus să investească banii primiți în perfecționarea sa. Astfel, a decis să urmeze școala de postliceală pentru a deveni asistentă medicală, iar restul banilor îi va strânge pentru a-și achiziționa o mașină.

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL

Când s-a măritat cu Cabral, era una dintre cele mai frumoase femei din România, DAR acum nici prietenele n-o mai recunosc. Cum arată Andreea Ibacka, la 4 ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Andreea Pătrașcu a dispărut în 2013 din lumina reflectoarelor, odată cu terminarea emisiunii „Casa Ibacka”, show pe care l-a prezentat alături de soțul ei, Cabral. Iar cei care nu au mai văzut-o de atunci vor avea, cel mai probabil, o mare surpriză!

Povestea de dragoste dintre Andreea și Cabral pare a fi desprinsă dintr-un film hollywoodian. Totul a început în 2008. El venea după o căsnicie eșuată cu Luana, iar ea avea doar 22 de ani și multe aspirații. Cabral era, bineînțeles, vedeta postului Acasă TV, unde prezenta „Poveştiri de noapte” şi, totodată, actor de telenovele.

Tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect. Era vorba despre „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a culminat, în 2011, cu iminenta căsătorie.

Au colaborat și pe plan profesional, fiind protagoniști, în 2013, ai emisiunii „Casa Ibacka”, care avea să se dovedească, din păcate pentru ei, a fi un eșec pe linie, drept pentru care Andreea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Acum, soția lui Cabral se ocupă de blog-ul ei, din care câștigă bani frumoși – nu la fel de frumoși ca salariul lui Cabral, dar nici de aruncat -, și uimește pe zi ce trece. Asta pentru că a slăbit enorm.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Motivul pentru care Lady Diana nu purta niciodata palarie si manusi: De ce a preferat sa incalce regulile casei regale:

Muzeografa Eleri Lynn a constat că, în timp ce Diana a iubit moda, a vrut, de asemenea, să se concentreze pe munca ei și a găsit o modalitate „de a folosi moda pentru a ajuta la asta”. Din acest motiv, Lady Di a luat niște decizii neobișnuite, cum ar fi renunțarea la mănuși și pălării.

Deși protocolul regal îi impunea ca ținutele purtate la îndatoririle oficiale să fie accesorizate cu mănuși lungi și pălărie, fosta soție a Prințului Charles a preferat să nu se supună acestor reguli. Care este motivul? Prefera să fie „deschisă și caldă” cu oamenii din jur.

„A abandonat protocolul regal în legătură cu purtatul mănușilor pentru a-i putea strânge de mână pe oamenii pe care îi întâlnea”, a declarat Lynn, cea care se ocupă în prezent de expoziția memorială a ținutelor purtate de Prințesa Diana.

Tot muzeografa a dezvăluit faptul că Lady Di a încetat să poarte pălării din dragoste pentru copii: „Spunea mereu: ”.

Cât despre culorile și bijuteriile pe care Prințesa de Wales alegea să le poarte, Eleri Lynn povestește că „Prințesa inimilor” prefer să poarte nuanțe deschise pentru a-I înveseli pe oameni și bijuterii mari pentru ca toți copiii care îi ieșeau în cale să vină și să se joace cu ele.

Scrisorile intime ale Prințesei Diana în care vorbește despre fiii săi

O colecție de scrisori intime ale Prințesei Diana în care vorbea cu candoare despre cei doi fii ai săi, William și Harry, au fost vândute la licitație recent. Cele șase scrisori, vândute la casa de licitații Cheffins, din Cambridge, i-au fost scrise lui Cyril Dickman, care a fost steward șef al Palatului Buckingham timp de peste 50 de ani.

Într-o epistolă scrisă la cinci zile de la nașterea Prințului Harry, Lady Di scria că William își adoră frățiorul mai mic și că îl copleșește pe Harry cu multe îmbrățișări și sărutări.

„William îl adoră pe fratele lui mai mic și își petrece tot timpul copleșindu-l cu o cantitate nesfârșită de îmbrățișări și sărutări, lăsând cu greu părinții să se apropie. Atmosfera de după nașterea acestui băiețel ne-a copleșit în totalitate și abia pot respira, după numeroasele flori care sosesc aici și împânzesc încăperile”, scria Prințesa Diana la data de 20 septembrie 1984.

Într-o altă scrisoare, trimisă pe 17 octombrie 1992, fosta soție a Prințului Charles îi spunea prietenului său că amândoi copii sunt bine și că le place mult la internat. Doar că Harry dă mai mereu de bucluc.

„Sunt bine și le place mult la internat, deși Harry are mereu probleme!”, scria Lady Di. Diana vorbește și despre faptul că i-a murit tatăl și că îi este dor de el. Printesa își ia rămas bun într-o altă scrisoare, când Cyril Dickman a iesit la pensie, după cinci decenii de activitate la palat.

Comentează