Un tânăr din Bacău a dezgropat o bătrână şi a întreținut relaţii intime cu trupul neînsuflețit. Iată ce pedeapsă a primit

Casa unui pensionar în vârstă de 82 de ani, din Bistriţa Năsăud, a fost incendiată, iar bătrânul a dispărut fără urmă!

La doar câteva ore distanţă a dispărut şi Paul Toderaşc, tânăr de 23 de ani, originar din comuna Plopana, jud Bacău. Muncea la stâna unui vecin al bătrânului.

Este suspectat că l-ar fi ucis pe bătrân şi i-ar fi incendiat locuinţa. Martorii afirmă că Paul ar fi apărut la barul din localitate la scurt timp după incendiu cu mulți bani.

De asemenea, bărbatul s-a lăudat în faţa unui adolescent că l-ar fi bătut pe bătrân şi l-ar fi jefuit, iar bancnotele aveau pe ele urme de sânge.

Se pare însă că Paul Toderaşc, din jud. Bacau nu este la prima faptă odioasă. În urmă cu doi ani de zile a dezgropat cadavrul unei bătrâne şi a întreţinut relaţii cu acesta.

Instanţa l-a condamnat să facă muncă în folosul comunităţii la un cămin de bătrâni!

„A fost cea mai mare ruşine pentru noi ca şi comună atunci când a profanat acel mormânt!”, povesteşte primarul din localitatea natală a bărbatului.

În aceeaşi perioadă, bărbatul a spart şi cutia milei din biserică, de unde a sustras 15 lei.

Potrivit sătenilor, Paul Toderaşc avea grave probleme cu alcoolul, moştenite de la tatăl său care lucra tot ca cioban.

În ianuarie 2016 a fost trimis în judecată pentru furt calificat şi profanare de morminte, iar decizia autorităţilor a stârnit controverse, fiindcă Toderaşc a fost obligat să lucreze 80 de zile în folosul comunităţii.

O alta poveste care te lasa fara cuvinte:

O fetita de 9 ani a murit dupa ce a mancat clatitele facute de tatal ei. Micuta si-a dat duhul dupa 5 zile de chin.

Nainika Tikoo, o fetita de 9 ani, din Londra a murit dupa ce a suferit un soc anafilactic. Micuta a mancat clatite fara lapte, deoarece era alergica la lactoza, insa cu mure, facute de tatal ei.

Imediat dupa ce a luat o inghitura, fetitei i s-a facut rau. Dupa cinci zile de chin, parintii au decis sa o deconecteze de la aparate fiindca suferise leziuni grave ale creierului.

In urma investigatiilor, se pare ca fetita era alergica si la mure, insa nimeni nu a stiut asta.

„Sotul meu s-a sunat de urgenta si mi-a spus sa vin acasa sa o salvez. Cand am ajuns acasa, era albastra la fata si medicii incercau sa o salveze”, a declarat mama ei, pentru Daily Mail.

Intoleranta la lactoza este cea mai frecventa forma de deficit enzimatic intestinal, afectand toate categoriile de varsta. Enzima deficitara este lactaza, care in mod normal, la nivelul marginii in perie din intestin, produce hidroliza lactozei din lapte.

Lactoza care nu este digerata pana la galactoza si glucoza in intestinul subtire, trece in colon unde este fermentata sub influenta bacteriilor de la acest nivel.

Se pare ca aproximativ 70% din populatia adulta este deficienta in lactaza, ceea ce a sugerat ca aceasta este starea normala.

 

Comentează