UPDATE. Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, iar sâmbătă, la capela Mănăstirii Cernica.

UPDATE ora 14:40. Trupul Stelei Popescu a fost adus la sediul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. Cel puín 100 de oameni au venit să-i aducă un omagiu regretatei actrițe.


Aproximativ o sută de oameni se află la sediul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” ca să-i aducă un omagiu actriţei Stela Popescu, trupul artistei aflându-se însă în continuare la Institutul de Medicină Legală.

La Teatrul de Revistă se află, vineri după-amiază, și Ștefan Bănică Jr.


Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură.

Atunci când trupul ei a fost găsit, actrița era moartă de 12 ore, și nu de șase ore, așa cum s-a spus inițial. Aceasta a făcut accident vascular cerebral hemoragic sever și a intrat în comă.


UPDATE: Institutul Național de Medicină Legală a anunțat, vineri, care este cauza morții actriței Stela Popescu. Potrivit medicilor legiști, moartea Stelei Popescu a fost neviolentă și s-a produs în urma unui ”accident vascular cerebral sever incompatibil cu viața” care s-a produs ”la data de 22-23 noiembrie 2017”.

Comunicatul INML, despre cauza morții actriței Stela Popescu

S-a terminat necropsia Stelei Popescu, iar detaliile sunt cu adevărat șocante. Se pare că actrița era moartă de 12 ore. Aceasta s-a stins din viață din cauza unui accident vascular cerebral, pe care l-ar fi avut de câteva zile, iar în momentul în care s-a spart, aceasta a intrat în comă.

Așa s-ar putea explica discursul halucinant pe care Stela Popescu l-a susținut la ultimul eveniment la care a participat, în urmă cu două zile. Mai mult, fostul soț al acesteia a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, că actrița avea sânge uscat la nas.

Accidentul vascular cerebral se produce atunci când un vas de sânge de la nivelul unei zone a creierului se sparge sau este blocat de un cheag de sânge.

Celulele nervoase din zona afectată își încetează funcția în câteva ore după producerea AVC, iar partea corpului care este controlată de acea zonă a creierului nu mai poate funcționa adecvat.

Printre manifestările care apar după producerea unui accident vascular cerebral sunt: deficitul motor sau o lipsă de putere în mână ori în picior, o asimetrie a feței sau o deficiență de limbaj, un episod de pierdere a memoriei de scurtă durată sau o vedere dublă, precum și amețeli grave.

Persoanele care au astfel de simptome trebuie să se prezinte de urgență la un control neurologic. Dacă tatamentul medical este administrat la scurt timp după apariția simptomelor, vor fi afectate permanent mai puține celule nervoase.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. Vineri, actrița va ajunge pentru ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, și va fi înmormântată duminică, la Cernica.

Poliţia Capitalei a a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri.

„Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti”, a precizat Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa ar fi suferit de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli, iar acum sunt căutate documente medicale.

Corpul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase, sâmbătă actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Potrivit unui anunţ al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Alături de Alexandru, partenerul său de scenă, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Cauza morţii în cazul actriţei Stela Popescu ar fi un atac vascular cerebral – surse

Medicii legişti au încheiat, vineri, autopsia în cazul actriţei Stela Popescu, surse medicale declarând pentru agenţia de presă MEDIAFAX că investigaţia a arătat că artista ar fi suferit un atac vascular cerebral.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a decedat la locuinţa sa din Capitală, fiind găsită joi căzută în casă de o rudă. „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel care a venit la domiciliul actriţei imediat după aflarea veştii. Potrivit actorului, Stela Popescu ar fi suferit o hemoragie internă. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă, specific în astfel de situaţii.

Corpul neînsufleţit al Stelei Popescu este, la ora transmiterii ştirii, încă la Institutul de Medicină Legală, urmând să fie depus vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase.

Potrivit unui anunţ al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Sâmbătă, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, textierul Mihai Puiu Maximilian.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală.

Noi informaţii privind moartea Stelei Popescu: făcuse un accident vascular cerebral masiv şi decedase cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsită

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Ultima apariţie a Stelei Popescu indica faptul că nu se simte bine: „M… Conform surselor citate, este posibil ca accidentul să se fi produs în urmă cu 2-3 zile. Aceleaşi surse afirmă că actriţa decedase cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsită. Stela Popescu nu avea leziuni externe, scrie News.ro. Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare. Poliţia Capitalei a a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri.

„Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti“, a precizat Poliţia Capitalei. Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa suferea de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli. Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, unde va rămâne până sâmbătă, când va fi dus la Mănăstirea Cernica. Duminică va avea loc înmormântarea la Mănăstirea Cernica.

Actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, care a murit în decembrie 1998. Starea de sănătate a Stelei Popescu era vizibil deteriorată la ultima sa apariţie publică Starea de sănătate a regretatei artiste era vizibil deteriorată la ultima apariţie publică, actriţa având un discurs incoerent şi prezentând alte simptome specifice unui posibil accident vascular cerebral. Din păcate, cei prezenţi la eveniment nu au realizat ce se întâmplă. Cu doar două zile înainte, Stela Popescu a fost prezentă la Gala Femeilor de Succes, unde a fost premiată pentru întreaga carieră.

Comentează