Anamaria Vasile

Veste tristă despre Corina Chiriac! Artista trece prin clipe dificile. Medicii i-au pus un diagnostic greu:

Corina Chiriac, in varsta de 66 de ani, trece prin clipe dificile. Medicii i-au pus un diagnostic greu, insa artista nu vrea sa se opereze.

Corina Chiriac are probleme de sanatate. Cantareata sufera din cauza suprasolicitarii asupra corzilor vocale si s-a trezit si cu niste noduli in acea zona.

Spre deosebire de Dan Bittman, care s-a operat si avut probleme si mai mari, potrivit iubesc-romania.biz, cantareata refuza operatia. Desi diagnosticul i-a fost pus de cativa ani, Corina nu s-a operat nici pana in ziua de azi. Se pare ca vocea inca ii permite sa cante si artista prefera sa lase lucrurile asa.

De asemenea, ea refuza sa vorbeasca despre asta si considera ca problema e minora. Cu toate ca nu ia masuri medicale, Corina Chiriac merge la biserica si la manastiri si se roaga pentru sanatatea ei.

Corina Chiriac trece printr-o perioadă grea în viața ei. Actrița în vârstă de 67 de ani are probleme serioase de sănătate. Medicii i-au pus un diagnostic greu, însă artista nu vrea să se opereze.

Corina Chiriac se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Cântăreața suferă din cauza suprasolicitării asupra corzilor vocale, iar din acest motiv i-au apărut niște noduli în acea zona gâtului.

Corina Chiriac trece prin momente grele!

Chiar dacă ea a primit acest diagnostic în urmă cu câțiva ani, se pare că celebra actriță nu s-a operat nici până în ziua de azi, potrivit stirilekanald.ro. Cu toate acestea, chiar dacă are probleme cu vocea pe care nu ar trebui să le neglijeze, Corina Chiriac preferă să lase lucrurile așa. Ea continuă să cânte și refuză ajutorul medicilor.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Corina Chiriac deschide galeria foto de mai sus! Corina Chiriac are probleme de sănătate. Cântăreața suferă din cauza suprasolicitării asupra corzilor vocale și s-a trezit și cu niște noduli în acea zonă.

Deși diagnosticul i-a fost pus de câțiva ani, Corina nu s-a operat nici până în ziua de azi. Se pare că vocea încă îi permite să cânte și artistă preferă să lase lucrurile așa, anunță stirilekanald.ro.

La vârsta de 65 de ani, Corina chiriac trece prin momente greu de imaginat. Artista a aflat de la medici că are o boală gravă şi că tratamentul medicamentos nu mai poate face faţă. Cântăreața suferă din cauza suprasolicitării asupra corzilor vocale și s-a trezit și cu niște noduli în acea zonă.

Deși diagnosticul i-a fost pus de câțiva ani, Corina nu s-a operat nici până în ziua de azi. Se pare că vocea încă îi permite să cânte și artistă preferă să lase lucrurile așa, anunță stirilekanald.ro.

Comentează