Anamaria Vasile

Vesti de ultima ora! Ce se intampla cu Ionela Prodan!

Internata de aproape trei saptamani la Spitalul Elias, Ionela Prodan va mai ramane sub supravegherea medicilor inca o perioada!

Ionela Prodan a ramas internata in spital inca o saptamana! Cantareata are nevoie de ingrijiri speciale pentru a se reface!

In urma cu trei saptamani, Ionela Prodan a ajuns iarasi la spital! Indragita cantareata de muzica populara nu s-a simtit prea bine si familia a decis ca trebuie sa fie internata! In plus, vedeta urma sa faca si o serie de investigatii la inima si la pancreas, astfel ca, era musai ca ea sa fie sub supraveghere medicala! (intra sa afli legatura nestiuta dintre Ionela Prodan si Gabriela Cristea)

“La o perioada de doua luni, artista este programata la analize special! De cand a avut acele probleme vasculare din ianuarie, atunci cand i s-a montat si un holter, doctorii i-au spus ca situatia ei este delicata si pentru a tine sub observatie boala este obligatoriu sa se prezinte la spital si sa isi faca toate investigatiile!

In caz contrar, poate avea probleme serioase”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Ionela Prodan a ramas internata in spital inca o saptamana! Situatia ei este una incerta

Daca initial, se credea ca Ionela Prodan va ramane in spital doar cateva zile, ei bine, lucrurile nu au stat deloc asa! Socoteala din targ nu s-a potrivit deloc cu cea de acasa, astfel ca vedeta a fost nevoita sa mai stea sub tratament si sa fie monitorizata!

“Cantareata nu s-a simtit prea bine si doctorii ai decis ca nu trebuie externata, asa cum se astepta familia! Din contra, ea mai trebuie sa faca si alte analize importante”, au povestit prietenii!

Mai mult, Ionela Prodan a ramas internata in spital inca o saptamana, motiv pentru fiica ei din State sa revina in Romania! Ce a facut tanara la clinica puteti citi doar pe stirilekanald.ro.

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ionela Prodan ar fi pe moarte, grav bolnavă în spital.

Sătulă de toate aceste zvonuri, fiica artistei, Anca, una dintre fiicele interpretei de muzică populară, a decis să vorbească deschis despre starea de sănătate a mamei sale.

Zilele trecute Ionela Prodan a fi fost internată la Spitalul de Urgență Elias, unde ar fi fost diagnosticată cu metastaze pancreatice. Aceleași surse dădeau ca sigur faptul că interpreta de muzică populară este într-o stare foarte gravă și că își trăiește ultimele zile de viață.

CITEȘTE ȘI: Ultimele vesti de le medici legate de starea de sanatate a Ionelei Prodan. „Nu raspunde la tratament! Boala o macina incet”

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca conform Cancan.ro.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.

Comentează