Anamaria Vasile

Veşti uluitoare ale specialiştilor: Cum va putea fi vindecat CANCERUL

Veşti uluitoare venite de la specialişti. Medicii au făcut marele anunţ în privinţa uneia dintre cele mai crunte boli, cancerul. Experţii speră ca, în viitor, cancerul să devină o boală uşor de ţinut sub control, precum diabetul sau tensiunea arterială. Acest lucru ar însemna ca bolnavii să folosească medicamente care să-i ajute să trăiască având această afecţiune, conform observator.tv.

„În loc să încercăm să găsim leacul pentru cancer, mai bine ne-am concentra eforturile pentru a-i ajuta pe oameni să îşi continue viaţa având această boală”, spun cercetătorii. Atingerea acestui ţel ar însemna ca bolnavii să beneficieze de medicamente, care să-i ajute să-şi menţină afecţiunea sub control.

Medicamentele ar putea prelungi speranţa de viaţă a pacienţilor cu cel puţin zece ani, după ce au fost diagnosticaţi. Specialiştii spun că, în ultimii zece ani, anumite tipuri de cancer au devenit deja, boli cronice, gestionabile. Pentru a-şi suţine argumentul oamenii de ştiinţă au dat drept exemplu femeile care suferă de cancer de sân. Studiile arată că o parte dintre ele, au şansa de a duce o viaţă lungă, luând pastile hormonale, care au efecte secundare minime, mai spune sursa citată.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

ATENŢIE – Apel disperat pe Facebook! Alertă pentru toți românii

Ilie Tundrea, unul dintre miile de români care tranzitează autostrada din Ungaria sau din Austria, a recurs la rețeaua de socializare Facebook pentru a face cunoscut ce i s-a întâmplat lui într-o benzinărie la granița dintre Austria și Ungaria.

Anunțul acestuia are nu mai putin de 4.500 de distribuiri în doar 19 ore de la postare. Ilie Tundrea dorește să atragă atenția tuturor celor care folosesc această rută pentru a fi atenți mai ales în benzinării șiparcări, acolo unde acționează tâlhari din… România, tâlhari care fie înțeapă cauciucurile, fie fură din buzunarele celor care folosesc autocarul, fie joacă alba-neagra…

„ATENȚIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!… Norocul meu ca am observat. Am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra si buzunarit!

A venit caldura si au ieșit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se bagă, nu au vrut nici sa cheme poliția….Eu zic sa profitam de Facebook si sa distribuim sa afle cât mai multi romani!”, scrie Ilie Tundrea.

”AM OBSERVAT CĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE AUTOCARELE OPRESC CU PARTEA STÂNGĂ LA LUMINĂ, PARTEA CU UȘILE NEFIIND LUMINATĂ (ASA E PARCAREA), PASAGERII, NECUNOSCÂNDU-SE ÎNTRE EI, POT FI FOARTE UȘOR ÎNȘELAȚI. HOȚII INTRĂ ÎN AUTOCAR PE UȘA DIN FAȚĂ, IAU CE APUCĂ ȘI COBOARĂ LA MIJLOC”, A DECLARAT ILIE TUNDREA.

În cazul său, oprindu-se la o benzinărie, aceștia au profitat de faptul că șoferul intrase înăuntru pentru a plăti combustibilul și i-au spart un cauciuc. Ideea hoților era ca el sa rămână în pană în spatele benzinăriei unde să poată fi tâlhărit.

Din fericire, acestuia i-au venit în ajutor angajații din benzinărie, care au acceptat să cheme poliția, la solicitarea acestuia. Cazul lui Ilie Tundrea nu este unul izolat, hoții acționând deja de ceva vreme în zonă. Patronul a mai susținut că va depune zilele acestea o plângere la poliția din Timiș, precum și la Consulatul austriac din același județ. În același timp, pe lângă autorități, Ilie Tundrea mai dorește să atenționeze și restul românilor care călătoresc pe aceeași rută să fie atenți la infractorii care acționează în zonă.