Anamaria Vasile

10 lucruri pe care un barbat n-o sa le spuna niciodata iubitei si de ce

Vrem sa nu mintim, dar folosim mici minciuni atunci cand le consideram cat se poate de folositoare. Vrem sa pastram echilibrul si credem ca stim totul, dar din cand in cand au loc situatii neprevazute, surprinzatoare, care ne fac sa vedem altfel omul despre care credeam ca stim totul.

Astfel de situatii nu sunt neaparat „de rau”. Uneori, chiar e bine sa pastrezi o aura de mister si sa fii „mai greu de inteles”, apoi sa te lasi descoperit. La acest lucru se pare ca barbatii se pricep la fel de bine ca femeile caci barbatii detin destul de multe secrete tinute sub cheia discretiei si temei de penibil.

Sau, cel putin, cred ei ca detin…

Afla care sunt cele 10 detalii pe care iubitul tau nu ti le va spune niciodata! Sau daca o va face, va fi cand te astepti mai putin.

1. Este gelos pe trecutul tau si pe succesele tale profesionale. Nu este neaparat acea gelozie daunatoare, insa este cert faptul ca barbatilor nu le place sa traiasca in umbra femeii de langa ei, nici ca ea sa aiba un salariu mult mai mare decat al lor sau o relatie de lunga durata in trecut cu care au inca o forma, oricat de mica, de legatura.

Toate sunt amenintari la adresa masculinitatii si sigurantei lui.

2. Se compara cu fostul din cand in cand si se intreaba in sinea lui daca este cel putin la fel de bine dotat, daca se descurca in pat cel putin la fel de bine, daca are un job mai bun si daca te simti mai „femeie” langa el.

3. Vrea sa ii respecti momentele de singuratate. Mai exact, este foarte important pentru el sa ii acorzi din cand in cand o perioada de singuratate, o zi in care sa se regaseasca si sa se relaxeze in felul lui, cu prieteni apropiati sau prin activitati pe care nu le-a mai facut de ceva timp.

Asta nu are nicio legatura cu tine si este chiar sanatos pentru relatie, caci acelasi lucru este bine sa il faci si tu.

4. Ar vrea sa va rezolvati problemele altfel. Adica i-ar placea sa fii mai rabdatoare si mai permisiva, dar nu iti spune asta pentru ca stie ca va fi inteles gresit, asa ca tace. De fapt, „certurile ideale” pentru el sunt cele in care spui repede totul, tipi, te descarci si gata, va vedeti de ale voastre.

Dar tu preferi sa detaliezi, sa pui intrebari, sa despici firul in patru…el refuza sa comunice, se inchide in el, tu interpretezi…