Anamaria Vasile

11 semne importante că un bărbat își dorește o relație serioasă cu tine

Ţi-a dat deja cheile de la apartamentul lui şi i-ai cunoscut familia. Semnele evidente că vrea o relaţie serioasă există. Totuşi, încă ai îndoieli vis a vis de intenţiile lui şi nu poţi… … declara fără ezitare că aveţi o relaţie serioasă.

Pentru a risipi orice urmă de îndoială, e cazul să acorzi atenţie detaliilor semnificative. Iată 11 semne subtile care îţi arată că iubitul tău îşi doreşte o relaţie serioasă cu tine!

1. Acordă mai multă atenţie feţei tale decât corpului

Potrivit unui studiu, bărbaţii care vor o relaţie serioasă caută femei cu trăsături faciale atrăgătoare, iar cei interesaţi doar de legături pasagere vor femei cu un trup apetisant.

Aşadar, ce parte a corpului primeşte cele mai multe complimente din partea iubitului tău? Dacă te soarbe din priviri, iar ele nu coboară mai jos de gâtul tău, e semn bun. Dacă pare mai apreciativ faţă de formele tale, atunci, potrivit studiului, atracţia e mare, dar… cam atât.

2. Aveţi emoţii în oglindă

Un semn foarte bun este cel în care tindeţi să reflectaţi ceea ce simte celălalt. Dacă el are o stare proastă simţi că se ia şi la tine, la fel şi dacă este binedispus, iar totul se petrece şi reciproc.

Atunci când se creează o legătură emoţională puternică, partenerii se iau unul după celălalt. Astfel că dacă tu faci glume, el se înseninează, iar dacă nu îţi arde de nimic, nici el nu are iniţiativă.

3. Simţi că poţi fi naturală în prezenţa lui

La început ne purtăm exemplar pentru a-l impresiona pe cel de lângă noi. Mai apoi, începem să ne dezvăluim defectele cu sau fără voia noastră. Acum urmează cea mai importantă etapă în construirea unei relaţii: acceptarea celuilalt sau încercarea de a-l schimba.

Dacă tu poţi fi naturală în prezenţa lui, iar el este în continuare fascinat de tine, iar la polul opus tu nu ai schimba nimic la el, vorbim de o relaţie serioasă.

4. Ai început să vorbeşti cu el ca cu un bun prieten

Faptul că te caută în mod constant şi te invită în oraş reprezintă un semn al interesului său, dar nu o dovadă clară că vrea ceva serios cu tine.

Atunci când te sună şi vorbiţi precum doi prieteni care se întreabă ce mai fac, deşi v-aţi văzut ieri şi urmează să vă vedeţi şi mâine, înseamnă că relaţia voastră presupune şi prietenie, nu doar romantism.

5. Îţi arată dovezi de respect în cotidian

Un semn vital că vrea o relaţie serioasă este faptul că te respectă, iar acest lucru se vede în tot ceea ce face. Faptul că îşi ţine promisiunile, nu te contrazice în public, nu întârzie la întâlniri sau te anunţă cât de repede poate că trebuie să anuleze un plan anume… toate sunt dovezi ale respectului.

Dacă vrea o relaţie serioasă, iubitul tău va părea în ochii tăi un tip responsabil şi organizat, pentru că se va purta ca atare.

6. Îţi pune întrebări despre tine şi purtaţi discuţii „interzise”

Faptul că îţi pune întrebări personale este un semn bun. Un bărbat interesat doar de trupul tău nu s-ar strădui să afle cum te înţelegi cu verii primari sau dacă vrei să locuieşti cu chirie sau să faci un credit pentru o casă.

Într-o relaţie serioasă se discută fără reţineri despre bani, copii, religie şi, în general, despre acele subiecte interzise la primele întâlniri şi sensibil de discutat cu prietenii.

7. Devii confidenta lui

Dacă s-a ajuns în pragul în care nu se fereşte de tine şi îţi dezvăluie lucruri extrem de intime, pe care nu le ştiu nici prietenii lui, e semn bun că s-a deschis complet în relaţia cu tine şi vrea ceva serios.

8. Aveţi obiceiuri de cuplu

Chit că este vorba de faptul că gătiţi împreună sau ieşiţi restaurant, dacă aveţi anumite lucruri pe care le faceţi doar împreună înseamnă că v-aţi ataşat mult unul de celălalt. Astfel, o activitate devine specială doar pentru că este făcută în cuplu, iar acest lucru denotă că aveţi o relaţie cu potenţial.

9. În ciuda problemelor, niciunuia nu îi trece prin cap să vă despărţiţi

Certurile sau contrazicerile sunt inevitabile, oricât de frumoasă este relaţia voastră! Dacă treceţi de fiecare dată peste probleme cu fruntea senină, fără să vă gândiţi că un anumit lucru este inacceptabil sau că ar fi cazul să luaţi o pauză, atunci sunteţi gata pentru o relaţie serioasă.

10. Se oferă să te împrumute cu bani pe termen nelimitat

Să zicem că tocmai ai luat amendă pentru parcare nepermisă. Ai o nevoie urgentă de bani, iar iubitul tău se oferă să te împrumute, fără să se asigure că îi vei înapoia banii până la termenul X. Dacă vrea să te ajute, are încredere în tine şi plănuieşte să fiţi împreună pe termen nelimitat nu încape îndoială că aveţi o relaţie serioasă.

11. Este mereu disponibil şi îţi oferă explicaţii… deşi nu le ceri

Foarte rar se întâmplă să nu răspundă la telefon, iar când nu o face îţi dă întotdeauna o explicaţie. Îţi spune că poţi oricând să te autoinviţi la el acasă şi face tot posibilul să te simţi în largul tău.

Preferă să te includă în planurile lui, chiar şi atunci când planul este o ieşire cu amicii lui. Nici nu ai realizat că petreceţi fiecare weekend împreună, fără să vă mai întrebaţi în prealabil dacă nu cumva aveţi alte planuri.