Anamaria Vasile

Si-a filmat sotul cand era cu bebelusul acasa, dar nu se astepta sa vada asta

O femeie a indraznit sa puna o camera de luat vederi pentru a-si supraveghea sotul in timp ce era placuta prin oras. Stephanie a vrut sa vada ce face sotul ei cand sta singur cu copilul: cum se descurca, cum are grija de el cand ii plange, cand ii este foame etc. Dupa ce a vazut inregistrarea, a ramas muta de uimire!

Multe femei se tem sa isi lase copilul in grija altor persoane, chiar si daca vine vorba de propriul sot, adica tatal odraslei. Nu este o teama nejustificata deoarece mamicile creeaza o relatie speciala cu copiii inca din momentul cand acestia se formeaza in burtica.

 

 

Stephanie a vrut sa vada ce face sotul ei cand sta singur cu copilul si l-a filmat in secret. Se gandea ca atunci cand va vedea imaginile va iesi ceva dezastruos sau ca nu se va ocupa de el asa cum trebuie. Imaginea de final a fost de-a dreptul surprinzatoare

In videoclipul care a strans 26 de milioane de vizualizari, taticul nu doar ca are grija de baietelul sau oferindu-i hrana si schimbandu-l cand se murdareste sau isi face nevoile, ci chiar se joaca cu el. Imaginile au emotionat o lume intreaga aratand ca si barbatii se pricep la cresterea unui copil, in ciuda prejudecatilor.

un comentariu

  • Unde la filmat mai gazetari de doi lei pe furis?La sfarsitul inregistrarii se observa cum tatal cu copilasul in brate merge catre camera ca sa isi incheie practic filmarea,asta inseamna ca stia sau chiar el a dat drumul la camera pentru a realiza acest filmulet.