Anamaria Vasile

3 motive să te trezeşti dimineaţa devreme

CEO-ul Apple, Tim Cook, se trezeşte la 3.45 dimineaţa, editorul Vogue, Anna Wintour, se dă jos din pat ca să joace tenis la 5.45, iar Richard Branson la aceeaşi oră, în timp ce CEO-ul Starbucks, Howard Schultz, se trezeşte la 4.30, scrie Mediafax.

Oamenii de succes, în general, se trezesc foarte devreme, deci care sunt beneficiile trezitului la 5 dimineaţa? Sunt, oare, şi efecte mai puţin plăcute? Să aflăm!

Trei motive să te trezeşti devreme

1. Ai timp să faci exerciţii fizice

Dacă te trezeşti cu două ore înainte de ora la care te trezeşti în mod normal, ai mai mult timp pentru a face lucruri pe care în mod obişnuit nu apuci să le faci, din diverse motive, în special celebra lipsă de timp. În cele câteva ore înainte de a-ţi începe ziua obişnuită, poţi să faci exerciţii fizice, ceea ce e foarte bine pentru sănătate, aspect fizic şi buna dispoziţie în general.

2. Ai timp să faci sarcini prin casă

Deşi în mod normal, oamenii mai amână din sarcinile zilnice din cauza oboselii sau a lipsei de chef, ei bine, dacă te trezeşti foarte devreme, câştigi câteva ore pentru a pune la punct tot ceea ce ai omis în zilele precedente: poţi pune nişte haine la spălat, poţi găti ceva rapid, poţi face ordine prin casă şi aşa mai departe.

3. Vei arăta mai bine

Dacă te apuci de exerciţii fizice te vei simţi din ce în ce mai bine, iar acest lucru se va observa şi în aspectul tău fizic.