Anamaria Vasile

4 bătrânele intră timid pe scenă, dar impresionează imediat cu dansul lor de step

Știți acea zicală: vârsta este doar un număr? Dacă da, atunci avem un exemplu perfect al acesteia. Grupul energical femeilor dovdește că nu contează dacă ai câteva riduri și ai ieșit la pensie, poți uimi, în continuare, o audiență de milioane de oameni!

Unul dintre consursurile de talente din Marea Britanie le-a avut ca și concurente pe aceste patru doamne încântătoare. Dacă sunteți familiarizați cu acest gen de emisiuni, atunci știți că persoanele participante trebuie să urmeze o formulă foarte strictă:

Atunci când un artist urcă pe scenă, nu știi niciodată la ce să te altepți cu exactitate – ori este fenimenal, ori nu este chiar atât de talentat, dar niciodată ceva la mijloc! Poate fi puțin dur pentru cei care nu merg mai departe în concurs, dar acest aspect face parte din lumea divertismentului.

Așadar, în momentul în care aceste patru bunicuțe au apărut în fața juraților, oamenii din jur s-au simțit puțin emoționați pentru ele. Fiecare dintre spectatori spera ca momentul lor să fie unul bun, pentru că ar fi fost dur să vedem aceste bunicuțe drăguțe respinse cu sânge rece.

Imaginile începn cu cele patru femei de vârsta a treia care intră pe scenă, ținându-se de mâini. Se prezintă ca și grupul “The Cocooners”. Faimosul jurat Simon Cowell le întreabă pe doamne care este numele și vârsta lor. Acestea sunt: Michelle, în vârstă de 63 de ani; Heather, în vârstă de “70 și ceva de ani”; Lynn, în vârstă de 80 de ani; și Maxine, care are 75 de ani.

După o reacție favorabilă din partea publicului, doamnele au dat start momentului lor special. Fiecare dintre ele s-a urcat pe un cub imens, iar myzica a început să cânte. Totul era destul de ciudat, învăluit în mister, mai ales că toate erau îmbrăcate în rochii largi, cu imprimeu floral.

Primul element care a uimit publicul a fost atunci când acestea s-au descotorosit rapid de rochiile de modă și au rămas în costume aurii, strălucitoare. Grupul nu e fost deloc itmid atunci când a venit vorba să își facă treaba pe scenă: s-au bucurat de fiecare moment.

Dintr-o dată, cele patru femei au început să danseze step, un stil care nu poate fi interpretat de toată lumea, pe un ritm destul de alert. Dacă stăm bine să ne gândim, acestea chiar au impresionat cu dansul lor care necesită mișcări rapizi de picioare.

Așa cum ne-am așteptat, jurații chiar le-au apreciat pe doamne și, până la urmă, de ce nu ar face-o? Dansul lor a conținut toate elementele care au făcut această emisiune un fenomen internațional, inclusiv artiști neașteptați, dans, mister, intrigă și ținute extrem de intrigante.

De cele mai multe ori avem impresia că viața noastră se termină după o anumită vârstă, dar, pentru unele persoane, de-abia atunci începe. De ce să nu ne bucurăm de perioada în care nu mai trebuie să muncim atâtea zeci de ore pe săptămână? De ce nu putem, în sfârșit, să ne bucurăm și noi de pasiunile noastre și de lucrurile care ne interesează cu adevărat?