Anamaria Vasile

4 semne zodiacale pentru care familia inseamna totul

RAC

Racul este foarte sensibil. El are atât de multă dragoste pentru familie, astfel încât cei mai buni prieteni ai lui sunt fraţii şi surorile. Îi iubeşte enorm, ca de la cer la pământ, şi atunci când îi pasă de cineva, o face din toată inima.

Racul prin defininiţe aparţine familiei. Atât de mult ţine la ai lui, încât nu poate sta supărat mult timp şi el e acela care face primul pas spre împăcare. Racii nu concep viaţa fără familia lor şi fac orice pentru ca acesteia să îi fie mereu bine.

SCORPION

Scorpionul este cel mai credincios prieten pentru familia lui. El crede că trebuie să fie mereu acolo pentru ei, atât pentru a-i sprijini financiar, cât şi pentru a răzbuna o nedreptate făcută unui frate sau soră. Scorpionul ia mereu apărarea celor dragi şi te poţi baza oricând la nevoie pe o rudă Scorpion.

Chiar dacă există o tensiune între fraţi sau părinţi şi copii, Scorpionul va lăsa totul ca să sară în ajutor când i se cere, va fi acolo, lângă ei şi va face tot ce-i stă în putinţă ca să ajute. Nu pătrunzi foarte uşor în inima Scorpionului, dar pentru familie e dedicat trup şi suflet, până la sacrificiu.

CAPRICORN

Capricornul poate părea rezervat şi serios, dar când este în familie se transformă în cu totul alt om. Glumeşte, zâmbeşte şi cine nu-l cunoaşte aşa ar putea avea un şoc. Capricornul este o persoană foarte apropiată de familie.

Dacă este departe, aşteaptă cu nerăbdare zilele de vacanţă ca să fie cu familia. Se simte cel mai confortabil când este în familie, şi nimic nu poate rupe legătura puternică ce-i leagă. Chiar dacă are câteodată o atitudine mai autoritară faţă de ai lui, toţi ştiu ce fel de om este şi că va merge alături de ei până la capătul lumii.

PEŞTI

Peştii sunt cei mai fericiţi în familie. Un frate este cel mai bun prieten, cu care se poate sfătui, care-i vine în ajutor de câte ori are nevoie. Faptul că-i are alături pe fraţi, familia în general, îi face pe Peşti să fie mai puternici, mai siguri pe ei, şi mai încrezători.

Cu fraţii va depăna cele mai vechi şi dragi amintiri, simţindu-se bine în compania lor, practic devenind alt om. Peştii sunt fiinţe extrem de sensibile care se simt întotdeauna cel mai bine în sânul familiei, iar membrii acesteia sunt cei care le inspiră latura artistică.