Anamaria Vasile

4 zodii care se mulțumesc cu puțin în relații

Se întâmplă să privim destul de des sfaturi de la părinții noștri atunci când suntem mici care susțin ideea că nu trebuie să te mulțumești cu puțin, dar mulți oameni o fac. Care este factorul care face anumiți oameni să aleagă ce le vine prima dată în cale atunci când vine vorba despre dragoste și angajament? Poate că răspunsul este mai profund decât aspectul astrologic, dar sunt multe semne zodiacale care se stabilesc în relații ușor, deși poate că nu este cea mai bună decizie.

Atunci când ești singur, ai acel sentiment că ai eșuat din acest motiv, că nimeni nu te iubește, iar acest sentiment devine din ce în ce mai proeminent pe măsură ce înaintezi în vârstă. Ideea că orice relație este mai bună decât nicio relație este o idee învechită și nu ar trebui să mai fie aplicată în zilele noastre.

Iată care sunt cele patru zodii care se mulțumesc cu puțin în relații:

1. Rac – există momente când nativii în Rac se îndoiesc de sine și încep să creadă că nu vor putea să evolueze sau nu vor putea acționa mai bine decât o fac deja. Îți spun că relația lor este în regulă și că majoritatea relațiilor oricum nu sunt așa de incitante, deși, în adâncul sufletului, știu că își doresc mai mult. Problema este că le este teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla atunci când rămân singuri.

Nativii sunt persoane sensibile care preferă să aibă de-a face cu mai multă suferință, dar nu realizează că se rănesc singuri atunci când nu își doresc mai mult în viața lor.

2. Taur – nativii își doresc să fie iubiți, iar această dorință supremă spune totul. Nu le pasă cine le acordă atenție, vor pur și simplu să fie cineva acolo care să le acorde atenție și afecțiune. Vor să simtă ca și cum contează, așa că sunt mulțumiți atunci când cineva depunde un efort să îi facă fericiți, indiferent de cât de greșită este persoana respectivă pentru ei.

3. Balanță – nativii în Balanță nu se pot gândi să părăsească pe cineva, chiar dacă nu se ridică la înălțimea standardelor lor, pentru că acest lucru presupune posibilitatea unui conflict, iar conflictul este o situație care trebuie evitată cu proce preț pentru ei. Tind să lase problemele să crească până în momentul în care trebuie să se confrunte cu ele neapărat, dar, până în acel moment, au creat și mai multe deteriorări. Preferă să nu fie tratați așa cum trebuie decât să se confrunte cu factorii care nu fac relația ceea ce ar trebui să fie. Nativii în Balanță ar trebui să își amintească să își ia apărarea – uneori, confruntările sunt necesare.

4. Pești – mulți nativi în Pești au calitățile pe care le cauți într-un partener – iubesc să fie îndrăgostiți, au momente în care se îndoiesc de sine și nu au încredere în ei înșiși, dar, cel mai important aspect este că sunt foarte capabili să acorde o a doua șansă. Așadar, dacă partenerul nu este tot ceea ce și-a dorit, nativii vor avea impresia că se vor schimba dacă vor fi încurajați și că vor deveni persoana de care vor avea nevoie.

Totuși, în timp ce depind de schimbările altora, nu există nicio garanție că ei înșiși se vor schimba confort nevoilor tale – oricât de mult ai încerca să îi ghidezi.