Anamaria Vasile

5 plante de apartament care aduc noroc la bani:

Bogăția nu vine oricum într-o casă. Dincolo de planurile pe care ni le facem acțiunile pe care le întreprindem pentru a atinge bunăstarea, mai există și principiile Feng Shui-ului, care, se spune, sprijină proiectele noastre cu energii pozitive.

Conform acestei arte orientale, există o serie de plante pe care, dacă le creștem și îngrijim bine în apartamentul nostru, ne aduc bani și noroc.

Bambus

Această plantă este cunoscută ca un magnet pentru bani. Și nu doar atât, oferă protecție și noroc, alungă spiritele rele și le aduce pe cele bune. Pus în casă, lângă birou, bambusul te ajută să-ți dezvolți ideile creative și astfel afacerea ta să prospere.

Busuiocul

Un ingredient folosit la gătit care, dacă îl avem în ghiveci, ca plantă de apartament, asigură prosperitatea în propriul cămin. Unde mai pui că se spune că este antidepresiv, antiseptic și, consumat în mâncare, este afrodisiac.

Iasomia

Iasomia atrage banii și dragostea în casa ta și stimulează visurile profetice. Cu alte cuvinte, dacă ai iasomie în apartament, vei visa ceea ce trebuie să faci ca să îți fie bine în viață.

Levănțica

Ține această plantă prin apropiere și vei avea o viață prosperă. Levănțica, potrivit principiilor Feng Shui, atrage prosperitatea, însă și calmează și te face să vezi lumea cu alți ochi, iar planurile de viitor le vei face cu mai multă creativitate.

Crizantema

Petalele ei numeroase sunt, potrivit artei Feng Shui, corespondentul bogăției. Culorile lor vesele sunt asociate cu optimismul și cu succesul, dar și cu energiile pozitive. Pune într-o vază crizanteme culese proaspăt și cu sigurantă acest gest îți va aduce bani.