Anamaria Vasile

5 tipuri de pantaloni damă de avut în garderobă

 

 

Chiar dacă în urmă cu doar câteva decenii femeile purtau doar fuste și rochii, lucrurile s-au schimbat, astfel că femeile moderne poartă și pantaloni. Există diverse tipuri de pantaloni dama, iar azi vom vorbi despre cinci dintre ele. Orice femeie ar trebui să aibă câteva modele din aceste cinci tipuri de pantaloni damă în garderoba sa.

Pantaloni eleganți damă

Ai nevoie de o pereche de pantaloni eleganți damă pentru diverse evenimente formale. Aceștia sunt excelenți pentru a înlocui o rochie elegantă. Printre caracteristicile principale ale acestor pantaloni damă eleganți se numără silueta și croiala, lucruri care îi fac versatili, putând fi purtați la diverse ocazii.

Pantaloni cargo damă


Dacă îți dorești o pereche de pantaloni confortabili, versatili și moderni, ai nevoie de o pereche de pantaloni cargo damă. În general, acest tip de pantaloni este caracterizat de buzunare numeroase, ceea ce îi face și extrem de practici.

Pantaloni piele damă


O pereche de pantaloni piele damă reprezintă o alegere excelentă pentru femeia care își dorește să arate elegant și atrăgător. Poți opta pentru pantaloni din piele naturală sau piele ecologică, iar modelele disponibile sunt cât se poate de diverse.

Pantaloni trening damă


O pereche de pantaloni trening damă sunt de nelipsit din orice garderobă. Sunt special concepuți pentru relaxare, sport și ținuta de weekend. Pot fi purtați chiar și în viața de zi cu zi, deoarece sunt extrem de confortabili, iar modelele moderne arată chiar bine. Fie că optezi pentru un model mai larg, potrivit pentru relaxare, sau pentru un model slim, perfect pentru fitness, pantalonii de trening sunt o alegere potrivită atât pentru diverse activități, cât și pentru momentele tale de odihnă.

Pantaloni scurți damă


În zilele călduroase de vară poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți damă. Sunt disponibili într-o mare varietate de modele, imprimeuri, culori și materiale, pentru a satisface preferințele tuturor în materie de stil.

Dacă îți lipsește vreuna dintre categorii din garderobă, este timpul să remediezi asta. Poți găsi modele deosebite, potrivite stilului tău, pe Nouamoda.com.