Anamaria Vasile

5 zodii care nu pot rămâne prietene cu foștii

Despărțirea nu este un moment plăcut pentru nicio persoană. Chiar dacă respiri ușurată că ai scăpat de această persoană din viața ta, lucrurile nu vor deveni mai puțin complicate decât sunt. Fiecare persoană face față unei despărțiri în mod diferit. Unii pot trece mai ușor peste un astfel de moment, în timp ce alții au un talent în a rămâne prieteni cu toți foștii.

A rămâne prietenă cu fostul iubit nu este un lucru imposibil, însă nu este tocmai pentru toată lumea. Ne despărțim dintr-un motiv și ar trebui să nu uităm acest lucru niciodată. Există 5 zodii care niciodată nu pot rămâne prietene cu foștii iubiți. Ești curioasă despre cine este vorba și de ce nu pot face acest lucru? Află mai jos!

Berbec

Nu vrei să rămâi niciodată prietenă cu fostul, deoarece astfel nu te poți concentra să îi arăți că ești mult mai bine fără el decât este el fără tine. Deși veți rămâne prieteni pe Facebook și vei vedea care sunt ultimele schimbări din viața lui, nu veți mai putea niciodată să stați ca doi prieteni la aceeași masă. O prietenie nu implică competiție și pur și simplu nu vei putea rezista să îi arăți fostului cât de bine îți merge fără el.

Leu

Îți place să fii adorată, așa că de ce ai mai rămâne alături de o persoană care adoră pe altcineva? Dacă vei rămâne prietenă cu fostul, atunci inevitabil va trebui să asculți povești despre noua relație în care se află. Aroganța și mândria ta nu îți vor permite să reziști unei astfel de torturi. De asemenea, personalitatea încăpățânată nu îți va permite să rămâi prietenă cu fosta iubire. Dacă ți-a greșit, îl vei elimina complet din viața ta, chiar dacă își va cere iertare de nenumărate ori.

Scorpion

Gelozia se manifestă în cazul tău atât când ești într-o relație cu cineva, cât și atunci când vă despărțiți. Ești o persoană pasională, dar și extrem de geloasă. Din acest motiv, nu poți să te împaci cu gândul că fostul se întâlnește cu altcineva. Nu vei putea rămâne niciodată prietenă cu fosta iubire, deoarece nu vei putea suporta să auzi despre noua relație pe care o are.

Capricorn

Ești o persoană care nu iartă și nu uită, dar și una care le știe pe toate. Aceste calități nu te ajută să menții o relație de prietenie cu fostul. Dacă ți-a frânt inima, nu vei uita niciodată acest lucru și nu îl vei putea ierta. Chiar dacă despărțirea nu a fost din cauza lui, tu tot pe el vei da vina. Nu veți putea niciodată să ajungeți la un consens sau să rămâneți prieteni.

Vărsător

Viața ta este un maraton de emoții. Totuși, atunci când vine vorba de despărțire, ești capabilă să nu arăți niciun fel de empatie. Nu îți pasă dacă acea persoană va dispărea pur și simplu din viața ta a doua zi sau dacă veți rămâne prieteni. Nu vei face niciun efort pentru a menține legătura și nu ai nici chef să porți discuții cu o persoană care nu îți mai merită atenția.