Anamaria Vasile

7 zodii greu de iubit. Sunt persoane minunate, dar au asteptari prea mari

Am auzit cu toții mitul potrivit căruia iubirea este scrisă în stele și că oamenii sunt predestinați să se întâlnească la momentul potrivit. Poate că este adevărat sau poate că rămâne la stadiul de vis, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de momente frumoase în dragoste.

Potrivit astrelor, există câteva semne zodiacale care se dovedesc a fi foarte greu de iubit. Cu niciun chip nu le vei ajunge ușor la inimă și cu greu îi vei impresiona. Trebuie să depui eforturi considerabile, dar la sfârșit îți vei da seama că nu ai luat decizia greșită și că a meritat orice strădanie. Descoperă în articol ce zodii sunt recunoscute pentru faptul că acceptă greu dovezile de afecțiune!

Leu

Este bine cunoscut faptul că Leul are o personalitate puternică, dinamică și captivantă, cu care vei ține cu greu pasul. Siguranța de sine și independența fac din Leu o zodie pentru care trebui să depui mari eforturi de cucerire. Tot ceea ce își dorește este să aibă alături o persoană cu aceleași caracteristici și care să gândească la fel ca el de fiecare dată. Cu așa pretenții, nu este de mirare că îi va fi foarte greu să își găsească jumătatea.

Dacă te întâlnești cu un Leu și ai observat că nu există o conexiune profundă între voi, atunci este mai bine să te îndepărtezi. Nicio relație nu va funcționa dacă între cei doi nu se consolidează o legătură puternică.

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn se concentrează întotdeauna doar pe muncă. Se lasă complet absorbit de aceasta și nu este deschis spre a avea o relație de dragoste sinceră, în care să se implice. Ține cont doar de interesul financiar, și puține femei reușesc să suporte această atitudine. Are tendința de a fi tot timpul practic și de a analiza întotdeauna fiecare situație amănunțit, ceea ce a îl împiedică să vadă importanța unei relații. Dar e un partener loial și stabil, chiar dacă atât de greu de iubit.

Gemeni

Se știe despre nativul zodiei Gemeni că îi lipsește puterea de decizie și stăpânirea emoțională. Îi este greu să comunice, iar celălalt va trebui să aibă o răbdare de fier pentru a afla ceva de la el. Înclinat fiind spre personalități duale, Geamănul se va confrunta cu situații din care nu va ști cum să iasă. Cu toate acestea, are o inteligență foarte dezvoltată, chiar dacă se îndepărtează uneori de realitate, pentru a trăi în propria lume. Îți va fi greu să câștigi iubirea unui Geamăn, așa că ai grijă care sunt armele cu care pornești la drum.

Pești

Chiar dacă este considerată a fi una dintre cele mai romantice zodii, nativul din Pești adoră drama cel mai mult dintre toți. Asta înseamnă că, indiferent de situație, se va plânge de orice și de oricine. Cine ar putea să se înțeleagă cu el? Poate doar dacă ai fi dispusă să îl asculți de fiecare dată și să îi înțelegi cu tandrețe aceste momente de cădere.

Scorpion

Scorpionul nu știe ce vrea de la viață. Îi înnebunește pe cei din jur și îi place să transmită de fiecare dată semnale greșite. Trece de la cald la rece în câteva secunde, iar acest lucru îl face să fie foarte greu de citit. E aproape imposibil să îți dai seama dacă ai vreo șansă la inima lui, lucru care te poate seca de energie. Mai are momente în care se închide în sine, preferă să stea singur cu propriile gânduri și să nu lase pe nimeni lângă el. Până când nu va ajunge la maturitatea necesară, Scorpionul nu va fi pregătit pentru o relație.

Vărsător

Vărsătorul este cel mai rezervat dintre toți. Nu îi place să se deschidă față de ceilalți și nici să comunice prea mult. Doar prin felul lui de a fi impune o distanță, pentru că îi este greu să aibă încredere în cineva. Trebuie să ai foarte multă răbdare dacă vrei să cucerești un Vărsător și să îi creezi circumstanțe în care să se simtă confortabil. Doar așa se va putea îndrăgosti.

Fecioară

Bărbatul Fecioară nu este rău-intenționat, dar ajunge să țină oamenii la distanță, mai ales atunci când nu este sigur în cine poate avea încredere. Independent, nu îi place să depindă de nimeni, și nici nu acceptă că trebuie să dea vreo explicație pentru ce face. Majoritatea relațiilor le abordează cu o gândire analitică și strategică, ceea nu este neapărat un lucru bun.

Cele șapte zodii de mai sus au personalități diferite, dar toate sunt la fel dintr-un punct de vedere: se lasă greu cucerite și capătă cu greu încredere în ceilalți pentru a fi iubiți.