Anamaria Vasile

8 cupluri care au demonstrat prin propriul exemplu că iubirea te poate face un om mai bun

Se spune că aspectul nu contează dacă ești îndrăgostit. Multe cupluri își fac reciproc promisiunile de a se iubi pentru totdeauna și în orice situație. Sunteți gata să deveniți mai buni pentru a doua jumătate? Acești iubiți prin propriul lor exemplu au dovedit că nimic nu este imposibil dacă mergeți împreună spre obiectiv.

1. Aveți în față povestea unei transformări incredibile. Între aceste 2 poze sunt trei ani de zile.

2. Denis și Alexa au slăbit, cumulat, într-un an aproape 200 de kilograme. În ziua nunții cei doi cântăreau împreună aproape 350 de kilograme. Acest lucru însă nu i-a jenat nicio secundă. Dar apoi ei au aflat că dacă nu vor slăbi nu vor mai putea să aibă copii. Acest lucru i-a motivat

3. Într-un singur an acest cuplu a ajuns împreună la o formă fizică incredibilă. au întinerit cu mai bine de 10 ani. În spatele acestei transformări a fost o dorință puternică propusă chiar în noaptea de Anul Nou.

4. În doi ani de zile acest cuplu și-a schimbat complet stilul de viață. Dacă nu s-ar fi susținut reciproc nimic din toate aceste lucruri nu s-a fi întâmplat.

5. În 2013 acești tineri au spus hotărât că a venit timpul pentru un mod de viață sănătos. Așa că au slăbit împreună peste 150 de kilograme în doar un an iar acum arată minunat

6. Acești tineri s-au pregătit pentru nuntă. cel mai probabil în acea seară complimentele nu au încetat să se audă din partea invitaților.

7. Acest cuplu a decis că este timpul pentru o formă de invidiat la o vârstă la care pentru mulți acest lucru nu umai contează. În mai puțin de un an au slăbit amândoi peste 60 de kilograme.

8. Alina a adorat toată viața ei orice produs alimentar dulce. Dar după ce logodnicul ei i-a cerut mâna ea și-a promis că nu va mai fi la fel niciodată. După jumătate de lună fata era apoape de nerecunoscut.