Anamaria Vasile

9 zodii si relatiile lor. Te regasesti?

Berbec

Berbecii se laudă că sunt într-o relaţie pentru că nu îi interesează ce cred alte persoane despre ei. Vor să spună tuturor că iubesc. Povestesc totul în detaliu atât cunoscuţilor, cât şi persoanelor cu care abia au făcut cunoştinţă.

Taur

Taurii nici nu trebuie să discute despre asta, se vede pe chipul lor că iubesc pentru că radiază de fericire.

Taurii nu dezvăluie uşor detalii personale despre relaţia sa. Un Taur ştie foarte bine ce se poate spune şi ce nu. Împărtăşeşte detalii personale doar cu prietenii apropiaţi şi familia.

Gemeni

Gemenii abia aşteaptă să vorbească cu toată lumea despre relaţia lor. Entuziasmul unui Geamăn e atât de mare când e îndrăgostit, încât ar povesti lumii întregi despre asta dacă ar putea.

Rac

Racii se îndrăgostesc extrem de uşor şi de aceea au multe poveşti romantice pe care să le spună familie şi prietenilor. Racii vorbesc tot timpul despre perechea lor, fac asta destul de pe scurt, dar cu toată lumea cu care apucă.

Leu

Leii se laudă tuturor cu relaţia lor şi se mândresc extrem de mult cu asta, vor cât mai multe complimente. Pentru ei, iubirea este o adevărată sărbătoare care nu trebuie ţinută ascunsă de ochii lumii.

Fecioară

Fecioarele nu dau totul din casă atunci când vine vorba de relaţii sau iubire. Nu dau detalii cu privire la relaţii, dar nici nu spun că sunt singure şi nu au pe nimeni. Fecioarele se încred cu greu cu ceilalţişi consideră că seretul reuşitei unei relaţii e discreţia.

Scorpion

Scorpionii nu dezvăluie absolut nimic cu privire la viaţa lor personală, aşa că tac fără să scoată niciun cuvânt atunci când vine vorba de o relaţie. Scorpionii ţin extrem de mult la viaţa lor personală şi nu dezvăluie detalii cu privire la aceasta decât dacă sunt întrebaţi şi numai persoanelor apropiate. Scorpionii se deschid cu greu în faţa altora, aşa că discută foarte rar despre viaţa lor privată.

Capricorn

Atunci când este într-o relaţie, Capricornul nu spune asta nimănui, va fi doar secretul lui şi al partenerului său. Capricornul nu este deloc ruşinos, motivul pentru care ascunde de ochii celorlalţi relaţia sa este faptul că nu vrea niciodată să se laude, vrea să facă orice cu multă modestie. Capricornii nu dezvăluie multe lucruri despre ei în general, fie că este vorba de serviciu, viaţă de cuplu sau şcoală. Capricornii sunt genul de persoane cărora poţi să le spui totul pentru că te ascultă cu atenţie.

Peşti

Peştii sunt tăcuţi când vine vorba de relaţii, se bucură la maximum de ceea ce au, dar nu lasă asta să se vadă şi nici nu povestesc nimănui despre cum le merge pe plan amoros. Peştii trăiesc intens orice poveste de dragoste şi au impresia că totul se va ruina dacă vorbesc cu cineva despre relaţia lor. Peştii sunt şi foarte timizi, aşa că nici măcar nu deschid subiectul pentru că nu vor să fie nevoiţi să răspundă la multe întrebări cu privire la viaţa lor personală.