Anamaria Vasile

A apărut pe scenă cu părul dezordonat și în blugi, dar, atunci când a început să cânte, nimic nu a mai contat

Greg Pritchard a uimit milioane de oameni cu vocea sa atunci când a apărut la un concurs de talente din Marea Britanie – și a realizat că poate începe o nouă carieră în domeniul muzicii de operă.

Bărbatul care avea 24 de ani atunci când a participat la audiție vine din Welsh și a spart limitele audienței atunci când a cântat o parte din melodia clasică Nessun Dorma cu o voce destul de subțire.

Calitățile sale vocale se întind pe o lungime de șase octave – chiar mai multe decât cântăreața Mariah Carey și este echivalentul masculin al unei femei mezzo-soprano, numit contratenor.

Talentul său incredibil l-a ajutat pe acest bărbat care lucra ca ospătar la restauranul unui hotel să facă o impresie extraordinară în domeniu, a spus unul dintre cântăreții de operă din Welsh, după ce unul dintre jurații emisiunii, Piers Morgan i-a numit prestația lui Greg „unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am auzit vreodată.”

Totuși, baritonul internațional Jason Howard l-a avertizat pe Greg, venit dintr-un sat mic, că are de-a face cu mulți ani de muncă grea pentru a-și asigura o carieră pe termen lung.

Vocea sa subțire poate sparge un pahar, dar Greg are o durere pe care a dezvăluit-o în cadrul emisiunii. Ospătarul a primit multe laude în urma prestației sale extraordinare și ieșite din comun. Totuși, Greg, unul dintre puținii soprani masculini din lume, a ascuns o mare durere față de milioanele den oameni care l-au văzut pe scenă.

Acesta și-a pierdut tatăl la o vârstă destul de fragedă, dar a reușit să se deschidă în fața tuturor atunci când a afirmat: „a fost foarte dificil pentru mine atunci când mi-am pierdut tatăl. El era cel care aducea banii în casă, așa că viețile noastre s-au schimbat complet. Știu că tatăl meu ar fi mândru de mine acum.”

Greg a lucrat la hotelul Celtic Manor din Newport, Gwent și spune că a servit oameni ca Tony Blair. Acesta a susținut că vocea sa nu s-a schimbat de când avea vârsta de 12 ani. Greg spune: am avut mereu o voce subțire atunci când cântam – nu s-a spart niciodată. Fetele de la școală erau geloase că primeam părțile pe care ele le doreau în spectacole.

Greg a primit doar răspunsuri pozitive și jurații au fost uniți cu privire la dorința lor de a-l mai vedea pe Gred cântând pe acea scenă.

Piers Morgan a fost cel mai impresionat dintre jurați. Simon Cowell a spus: „asta nu ar fi trebuit să se întâmple, nu-i așa? Este ca și cum un câine face miau ca o pisică.

Pur și simplu nu ar trebui să se întâmple așa. Mi-ar plăcea ca un câine să facă precum o pisică? Probabil că voi spune că nu am nicio ideea, dar tu treci mai departe!”

Prima impresie pe care a făcut-o Greg atunci când a apărut pe scenă nu a fost deloc în concordanță cu genul muzical pe care acesta l-a ales. Tocmai de aceea, Greg ne dă o lecție de viață și ne face să înțelegem că nu ar mai trebui să judecăm.

Talentul bărbatului este cu totul special