Anamaria Vasile

A cincea operație pentru fiul lui Kamara: „Semnele bune se văd”

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o boală cruntă, care i-a afectat toată copilăria. Acum, micuțul are o șansă unică la vindecare, oferită de un tratament cu celule stem, la o clinică aflată tocmai în Turcia.

Băiețelul lui Kamara a trecut deja prin patru operații, iar semne de îmbunătățire există deja. Acum, micuțul urmează să treacă printr-o a cincea intervenție, speranțele părinților că băiețelul se va putea bucura și de puțină normalitate devenind din ce în ce mai mari. Kamara este chiar încrezător că fiul lui se va recupera complet în urma acestui tratament.

Fiul lui Kamara, la a cincea operație
Pe 20 august, fiul lui Kamara va ajunge din nou la clinica din Turcia, pentru cea de-a intervenție cu celule stem. Există deja mari progrese, Leon reușind să se ridice singur în fund după cea de-a treia intervenție.

„Pe 20 august, Kamara va pleca din nou în Turcia, iar pe 22 este programată cea de-a 5-a operație cu celule stem a băiețelului său. Leon este un exemplu de tenacitate și forță. Într-un trup mic și aparent plăpând există atât de multă dorință de vindecare încât evoluția trebuia să apară. Iar semnele bune se văd. Leon s-a ridicat singur în fund, după cea de-a treia intervenție cu celule stem realizată în Turcia. Chiar și el a fost surprins de reușita sa. În plus, băiețelul mișcă brațele și a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimilează informații noi și e încăpățânat”, a declarat Ensar Duman, pentru VIVA!

Oana, mama lui Leon, obligată să nască natural
Din cauza unui doctor „iresponsabil”, așa cum l-a definit Kamara, Oana, fosta soție a artistului, a fost forțată să nască la 8 luni, deși îi fusese interzis să nască natural. Cei doi au aflat destul de târziu ce probleme are, odată ce au observat întârzierile în dezvoltare ale copilului.