Anamaria Vasile

A crezut că iubitul o înşeală şi s-a răzbunat lipindu-i absorbante pe maşină, doar că ea a fost cea care s-a înşelat amarnic.

Câteodată chiar avem sentimentul că partenerul sau partenera noastră ne înşeală. Deşi nu avem dovezi clare, ceva ne dă de bănuit. Asta simţea şi domnişoara de 23 de ani, iar când iubitul ei trebuia să ajungă la ea şi nu a mai ajuns, aceasta şi-a confirmat suspiciunile. Astfel, a trecut direct la răzbunare. Convinsă că este înşelată, aceasta s-a dus la maşina lui şi i-a lipit 30 de absorbante pe maşină, iar apoi a postat poza pe internet, măndră de ce a făcut. Doar că lucrurile nu au stat cum credea ea…

Atunci când iubitul ei a ajuns acasă şi şi-a văzut maşina acoperită de absorbante i-a spus adevărul. Acesta plănuia o petrecere-surpriză pentru ziua ei de naştere şi fusese la prietena ei cea mai bună pentru a pune la punct detaliile.I-a arătat acesteia rezervarea la restaurant şi tot ce au pus la cale pentru surpriză. Acesta a regretat profund gestul şi şi-a cerut scuze.

Să sperăm ca nu va mai avea astfel de reacţii…Cine ştie ce îi mai lipeşte pe maşină!

Loading...