Anamaria Vasile

A indepartat toti barbatii de ea din cauza dependentei ei bizare. Actualul iubit: La inceput simteam ca am castigat la Loto

Si-a pierdut locul de munca si cei mai multi dintre prieteni din cauza unei dependente. Dar tanara de 29 de ani nu este sub puterea drogurilor sau a alcoolului, ci este sclava poftelor trupesti.

Sami Walton, din Marea Britanie, este dependenta de amor si din cauza asta este practic incapabila sa-si dezlipeasca mainile de pe iubitul ei. Iar barbatul, in varsta de 38 de ani, este extenuat, pentru ca ea vrea sa faca amor de cel putin 10 ori pe zi, relateazaDaily Mail.

Femeia a dezvoltat dependenta la 20 de ani, dupa ce s-a despartit de un barbat cu care a avut o relatie de lunga durata. Ajunsese sa facaamor cu colegii de munca, cu prietenii, dar si cu necunoscutii pe care ii agata in baruri. Era atat de dominata de dependenta ei, incat si-a pierdut locul de munca si prietenii, dar de foarte multe ori s-a expus la situatii periculoase, pentru ca mergea acasa cu barbati pe care nu-i cunostea deloc.

A incercat sa aiba relatii stabile, dar niciun barbat nu reusea sa faca fata acestei probleme.

In urma cu patru ani, Sami l-a intalnit pe James Keates. „Sunt foarte norocoasa ca l-am intalnit. Nu doar pentru ca este rezistent, ci si pentru ca ma intelege si ma sustine.

James a spus: „In primele zile ale relatiei ma simteam de parca as fi castigat la loterie. Dar intre timp am mai imbatrani…” Cei doi recunosc ca atunci cand el este extenuat, apeleaza la jucarii pentru adulti.

Sami a fost la psiholog pentru afectiunea ei si i s-a prescris un tratament, dar, din pacate, nu are efect. Acum, face consiliere, insa rezultatele inca se lasa asteptate.

Comentează