Anamaria Vasile

A RECUNOSCUT AZI MOTIVUL CIUDAT! DE CE NU A LUAT ADELA POPESCU NUMELE VÂLCAN, DEȘI AU TRECUT 4 ANI DE LA NUNTĂ

Au trecut patru ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit, iar relația lor sentimentală este este impresionantă. Adela și Radu au doi copii împreună, iar foarte mulți dintre cei care îi apreciază au încercat să afle și răspunsul unei întrebări logice.

Adela Popescu nu și-a schimbat numele în urma căsătoriei cu Radu Vâlcan, astfel că a păstrat numele de fată, Popescu. Dar care este motivul unei astfel de decizii? Ei bine, nimic spectaculos, poate doar ciudat. Adela a declarat că… nu a avut timp pentru a face formalitățile necesare.

“În buletin sunt Popescu încă, pentru că atunci când am făcut nunta eram foarte preocupați cu organizarea și schimbatul ăsta de acte mi s-a părut că e ceva ce nu mai puteam duce. De atunci, în fiecare lună ne propunem să schimbăm actele. E un proces complicat. Nu-mi doresc să fiu Popescu, nu mă interesează asta. Copiii sunt Vâlcan oricum. Aștept o perioadă mai liberă în care să merg să schimb actele”, a mărturisit Adela Popescu pentru libertatea.ro.

În luna mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Andrei
Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu una dintre cele mai importante zile din viața ei și a lui Radu Vâlcan: creștinarea celui de-al doilea băiețel, Andrei. Evenimentul a avut loc pe 5 mai. De la machiaj și coafură, drumul spre biserică și petrecerea de la restaurant, totul a fost la superlativ! Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care erau năpădiți de emoții.

După slujba religioasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mers să sărbătorească marele eveniment, alături de familie și prieteni, într-un restaurant de fițe din Capitală. Adela Popescu a optat pentru o rochie neagră, cu buline, care i-a scos bustul în evidență. Iar Radu Vâlcan era la patru ace, într-un costum negru. La restaurant sunt în jur de 80 de invitați, dornici de distracție. Printre ei s-au numărat Dana Rogoz, Cabral, Cove și Elena Gheorghe.