Anamaria Vasile

A recunoscut: Bursucu a făcut dezvăluirea mult aşteptată despre relaţia cu Teo Trandafir

Multa lume s-a intrebat cum de cei doi prezentatori de la Teo Show se inteleg atat de bine. Care este adevarata relatie dintre cei doi?

Bursucu şi-a ţinut bine ascunsă povestea de dragoste. Celebrul coregraf trăieşte o relatie superba cu o tânără afaceristă din Constanţa. Andreea este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia. Cei doi sunt într-o relaţie din anul 2012.

Pe Adrian Cristea toată lumea îl știe drept „Bursucu”. Acesta prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show”.
Într-un interviu, Cristea a declarat că dincolo de faptul că se înțeleg foarte bine pentru filmările emisiunii lor, cei doi sunt și niște prieteni foarte apropiați e ani de zile.

Teo îl cunoaște pe Bursucu încă de când acesta avea vârsta de 14 ani așa că a avut șansa să îl vadă crescând și evoluând de-a lungul vremii.

Adrian Cristea a vorbit despre frumoasa relație care s-a creat între cei doi, dar și despre atmosfera din pauzele dintre filmări, despre care a spun din start că este una foarte relaxantă.

Bursucu lucrează cot la cot alături de Teo de 4 ani deja și totuși spune că aceasta nu s-a schimbat în niciun fel în ochii lui.