Anamaria Vasile

A sarit sa o bata pe Andreea Mantea! A fost prea nervos: Totul s-a intamplat în direct! „Bai, fetito, ce…” Doamne, ce a urmat:

Andrei Voicu, mentalistul care a fascinat o tara intreaga cu sesiunile lui de hipnoza, a fost invitat in platou la WOWbiz. Andrei Voicu a fost intampinat de un arsenal de vedete in platou, insa de departe, cel mai receptiv om la hipnoza din platoul emisiunii a fost Bubu, tobosarul din band-ul emisiunii.

Bubu a fost invitat sa vina langa el, iar Andrei Vaicu i-a dat o serie de porunci inedite.

„Oricine va incerca sa il scoata din aceasta stare, nu va reusi. Te vei trezi si vei fi Andreea Mantea, inainte de emisiune”, a spus hipnotizatorul.

„Emilia…Emilia! Emilia, ma auzi? Eu nu stau langa omul ala (n.r. Andrei Voicu)”, a inceput Bubu sa i se adreseze producatoarei emisiunii.

A doua porunca a fost una…la limita. Andrei Voicu i-a indus tobosarului ideea ca Andreea Mantea il enerveaza foarte tare.

„Andreea Mantea te enerveaza atat de tare…” Nu a durat mult, iar Bubu s-a dus glont spre ea!

„Ba, fetito, ce cauti tu aici?”, a fost reactia violenta a lui. Reactia lui a fost atat de puternica, incat Andrei Voicu a trebuie sa intervina si sa il opreasca, spre uimirea Andreei Mantea.

„Cum am ajuns acolo? Acolo m-am relaxat?”, a fost raspunsul confuz al lui Bubu atunci cand s-a trezit din hipnoza.

Loading...