Anamaria Vasile

A slăbit mai bine de 50 de kilograme, însă a rămas cu un ”defect”. Ce mai vrea să-și opereze?

Ozana Barabancea este vedeta din România care a uimit prin voința, determinarea și curajul său în lupta cu kilogramele în plus. E drept, nu a slăbit cu sport ori dietă, ci cu ajutorul bisturiului, pe masa de operații, însă efortul ei n-a fost deloc mic.

Vedeta TV a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului în anul 2017, în urma căreia a rămas cu doar 15% din stomac. Vorbind despre decizia de a apela la bisturiu în lupta cu kilogramele, celebra soprană motiva că dorința de a-și recăpăta mobilitatea a fost mai presus de orice: ”Eu sunt sănătoasă tun, dar nu eram mobilă, nu puteam să fac nimic. (…) Sunt foarte curajoasă, după operație am vrut să-mi văd stomacul. A rămas 15 % din el, mi-a fost tăiat 85 %”.

Acum, la doi ani de la acest moment, Ozana Barabancea a dezvăluit câte kilograme avea, de fapt, în momentul în care și-a făcut această operație, dar și câte alte intervenții mai vrea să-și facă: „Aveam 128 de kilograme. Iată ce poate să facă o ambiție, o operație de stomac, o operație de conturare a corpului, lifting circular, ce înseamnă să fii curajos. Cred că sunt un exemplu pentru mulți din jurul meu. Acum am 72 – 73 la 172 cm. Cred că nu sunt singura care a fost ambițioasă și m-am luat puțin la trântă cu mine însămi pentru că nu se mai ptuea din cauza genunchilor, îmi era dor de anii tinereții. Cred că slăbind am întineri”, a declarat Ozana Barancancea pentru Antena 3.

Detaliul pe care vrea să-l corecteze prin bisturiu

Totuși, în ciuda atâtor intervenții și a peste 50 de kilograme slăbite, Ozana Barabancea încă mai are un detaliu de pus la punct: pielea inestetică de la nivelul gâtului. Vedeta TV a recunoscută că plănuiește, atunci când sănătatea îi va permite, să-și facă o intervenție pentru a corecta acest aspect neplăcut. Până atunci, însă, Ozana are grijă fie să poarte bluze cu guler înalt, care să-i mascheze zona, fie să poarte accesorii.

Loading...